Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-03-10 06:56:23)


8. märtsil registreeriti politsei- ja piirivalveametis 63 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 27 varavastast kuritegu, sealhulgas 20 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 27.

Juhtimiselt kõrvaldati 7 joobetunnustega sõidukijuhti.

Eestisse tuli 39 Ukraina kodanikku, kellest 15 teatas, et plaanib esialgu Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. märtsil teatati, et Kristiine linnaosas Seebi tänaval korteris tekkis füüsiline konflikt elukaaslaste, 32-aastase mehe ja 23-aastase naise vahel. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

8. märtsil teatati, et Nõmme linnaosas Mai tänaval korteris tungis 53-aastane alkoholijoobes mees kallale enda elukaaslasele, 53-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

8. märtsil teatati, et Lasnamäe linnaosas K. Kärberi tänaval korteris lõi alkoholijoobes 38-aastane mees enda 66-aastast ema. Politsei pidas mehe kinni.

Piiriturvalisus

8. märtsil tehti ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning määrati 2,5 aastaks sissesõidukeeld 1977. aastal sündinud Tadžikistani kodanikule, kes viibis 155 päeva Schengenis ebaseaduslikult.


8. märtsil tehti ettekirjutus Eestist lahkumiseks, tunnistati kehtetuks töötamise registreering, tehti 500 eurot rahatrahvi ja määrati kolmeks aastaks sissesõidukeeld 1981. aastal sündinud Moldova kodanikule. Mees viibis Schengenis 168 päeva ebaseaduslikult ning selle varjamiseks kasutaks piiriületusel kahte erinevat passi.

8. märtsil tehti ettekirjutus Eestist lahkumiseks, määrati rahatrahv 500 eurot ja kohaldati kolmeks aastaks sissesõidukeeld 1990. aastal sündinud Moldova kodanikule. Mees viibis Eestis 1285 päeva ebaseaduslikult.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. märtsil sai politsei väljakutse Tartus Puiestee tänava korterisse, kus 26-aastane mees lõi oma ema. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitatakse kriminaalmenetluses.


IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kelmus
8. märtsil teatas Narvas elav mees, et talle helistati väidetavalt politseist, milles anti märku kahtlastest tehingutest pangakontol. Probleemide kõrvaldamiseks paluti mehel öelda oma kasutajatunnus ja paroolid. Seda ka mees tegi, mille tagajärjel võeti tema pangakontolt 438 eurot.

Piiriturvalisus
8. märtsil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine viiel Venemaa ning ühel Moldova ja Kirgiisi kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.