Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikooli loodusteaduste kool jagab diplomeid (2007-05-30 12:48:14)

Loodusteaduste kooli õppurid on Tartu viie kooli 10.-12. klassist: Hugo Treffneri Gümnaasiumist, Miina Härma Gümnaasiumist, Tamme Gümnaasiumist, Kommertsgümnaasiumist ja Kivilinna Gümnaasiumist. Maaülikooli teadlaste-õppejõudude juhendamisel toimunud loengud-praktikumid päädisid õppeaasta lõpus arvestuste ja eksamiga.

Kiitusega lõpetab kooli Ly Pärnaste Miina Härma Gümnaasiumi 11. klassist, kes sooritas 8 arvestusest 7 väga heale hindele. Läbitud kursuse eest saavad õpilased ka kolm ainepunkti Maaülikooli avatud ülikoolist. Maaülikooli õppima asudes saab igaüks neid ainepunkte kasutada.

Maaülikooli loodusteaduste kool tegutseb 2004. aastast. Esimest aastat lõpeb õppetöö arvestuste ja eksamiga ja koolis anti ka kodutöid.

«Selline väike kohustus on mõlemale poolele kasulikum,» ütles kooli kuraator Juhani Püttsepp. «Õpilased saavad rohkem, kui neilt nõutakse rohkem.»

Loodusteaduste kooli diplomid annab täna, 30. mail kell 16 õpilastele üle Maaülikooli rektor prof Alar Karis.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 30.05.07 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.