Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-02-10 07:39:33)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 82 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 42 varavastast kuritegu, sh 31 vargust. Neist neli eluruumidest, üks sõidukitest. Lähisuhtevägivalla teateid oli 24.

Registreeriti üks inimkannatantuga liiklusõnnetus, milles sai vigastada kaks inimest. Juhtimiselt kõrvaldati kuus narko või alkoholi tarvitamise tunnustega sõidukijuhti.

Üle piiri tuli Eestisse 30 Ukraina kodanikku, kellest 15 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. veebruaril teatati, et Mustamäel E. Vilde teel korteris lõi 51-aastane naine noaga oma elukaaslast, 63-aastast meest. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse, politseinikud pidasid ründaja kinni.

8. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Peterburi teel korteris on konflikt elukaaslaste vahel ning kuulda on lapse nuttu. Politsei saabudes oli mõlemal osapoolel kergemad kehavigastused. Politseinikud toimetasid naise lapsega turvakodusse.

8. veebruaril teatati konfliktist Haaberstis Järveotsa teel, kus 46-aastane mees lõi 33-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Piiriturvalisus

8. veebruaril viis Põhja prefektuuri ametnik läbi illegaalimenetluse 1993. aastal sündinud Colombia Vabariigi kodaniku suhtes, kes viibis Schengeni riikides 78 päeva seadusliku aluseta. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld kaks aastat.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

Politseile laekus teade, et 1. veebruaril varastati Märja aleviku ehitusobjektilt Makita raadio koos akuga. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

2. veebruaril varastati Tartus Ringtee tänava kaupluse juurest jalgratas Kross. Kahju on 250 eurot.

Valgamaa

Vargus

5. veebruaril varastati Otepää vallas Atomic Redster mäesuusad. Kahju on 400 eurot.

Viljandimaa

Vargus

6. veebruaril avastati, et Mulgi vallas on sisse murtud ehitusjärgus olevasse hoonesse, kust varastati elektrikaableid. Kahju on 2481 eurot.

Piiriturvalisus

8. veebruaril tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine Ukraina kodanikul, kes oli mitmeid aastaid elanud ja töötanud Venemaal ning ei kvalifitseerunud seetõttu ka sõjapõgenikuks. Talle väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Piiriturvalisus
8. veebruaril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Usbekistani kodanikul. Mehele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

8. veebruaril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine neljal Venemaa, kahel Ukraina ja ühel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

8. veebruari õhtul teatati politseile, et Haapsalus Posti tänaval toidukohas lõi tekkinud konflikti käigus 38-aastane mees oma 40-aastast elukaaslast. Politsei pidas 38-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Kelmus

8. veebruaril alusats politsei kriminaalmenetlust selles, et möödunud aasta novembrikuus liitus Pärnumaal elav naine platvormiga, mis pakkus võimalust teenida tulu krüptorahas. Naine tegi mitme kuu jooksul makseid ja kui soovis raha platvormilt välja võtta, seda talle ei võimaldatud. Kelmusega tekitati naisele varalist kahju ligi 27 000 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.


 

Allikas: PPA teade


 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.