Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Veebikaameraga saab jälgida räästapääsukeste elu (2007-05-30 09:33:55)

 

Riikliku Looduskaitsekeskuse Hiiu-Lääne regioonile kuuluvas Matsalu Looduskeskuses töötab alates eilsest veebikaamera, mille abil saab jälgida räästapääsukeste toimetusi.

Veebikaamera soetati loodushariduliku projekti Interreg III B BSR Eagle raames. Kogu veebikaamera süsteem (kaamera, arvuti, monitor ja WiFi ruuter koos paigaldusega) maksis 50 000 krooni.
Looduskeskuse ekspositsiooniruumis on eraldi arvuti selleks, et ka külastajad saaksid lindude tegemisi jälgida. Kaamera pilt vahetub iga minuti tagant.
Veebikaamerat saab jälgida ka Matsalu kodulehelt www.matsalu.ee üldinfo menüü alt.

Veebikaamera on üks osa Matsalu linnupargi programmist. Linnupargi programmi raames valmisid veel 15 linnuliigi puidust kujud, mis on mõeldud lasteaia vanemate rühmade ja I-IV klassi lastele linnuvaatluse algtõdede omandamiseks ja esmaste linnuvaatluste tegemiseks. Matsalu Looduskeskuse hetkel kasutatavad õppeprogrammid asuvad aadresil www.matsalu.ee -> tegevus -> loodusharidus.

 

Allikas: Riikliku Looduskaitsekeskuse 30.05.07 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.