Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-02-08 07:24:17)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 92 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 45 varavastast kuritegu, sh 28 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 31.

Juhtimiselt kõrvaldati 6 narko või alkoholi tarvitamise tunnustega sõidukijuhti.

Üle piiri tuli Eestisse 47 Ukraina kodanikku, kellest 18 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargused

6. veebruaril teatati, et Kristiines Järve tänaval on sõiduki pagasiruumist varastatud hulgaliselt tehnikat ja isiklikke asju. Kahju 1125 eurot.

6. veebruaril teatati, et Kristiines Elektri tänaval varastati sõiduautost mobiiltelefonide laadimisjuhtmed, päikeseprillid, korterivõtmed ja pagasiruumist tehnikat. Kokku vargusega põhjustatud kahju umbes 850 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

6. veebruaril sai politsei väljakutse Mustvee linna Jõe tänavale, kus joobes 58-aastane mees oli löönud tuttavat naist. Meedikud viisid naise esmaabiks haiglasse. Mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

Piiriturvalisus

6. veebruaril avastas Mehikoorma radarivaatleja, et järve jääl keeluala viibivad neli meest motokoeraga. Juhtumile reageerinud piirivalvepatrull selgitas isikutele piirkonnas kehtivaid reegleid ning suunas nad keelualast välja.

IDA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Piiriturvalisus
6. veebruaril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Ukraina kodanikul. Naisele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

6. veebruaril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa ja ühel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

6. veebruaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 2. veebruaril vägivallatses naine Türi vallas oma elukohas 48-aastase naise kallal, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.