Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-02-03 07:38:51)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 99 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 47 varavastast kuritegu, sealhulgas 34 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 18.

 

Juhtimiselt kõrvaldati viis joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

Üle piiri Eestisse tuli 60 Ukraina kodanikku, kellest 31 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

1. veebruaril teatati, et Lasnamäel Loometsa tänava kortermajas toimus konflikt 50-aastase mehe ja 53-aastase naise vahel, milles mõlemad said viga.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargus

1. veebruaril teatati, et Tartus Paju tänavalt varastati kaks tahvelarvutit ja sularaha. Vargusega tekitatud kahju ning täpsemad üksikasjad selgitatakse kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

1. veebruaril tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine Ukraina kodanikul, kelle puhul piirivalvurid tuvastasid, et mehe näol ei ole tegemist sõjapõgenikuga, ka puudus tal muu seaduslik alus riiki sisenemiseks. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta saadeti tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Järvamaa

 

Omavoliline sissetung

31. jaanuaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et ajavahemikul 17.-31. jaanuar lõhuti Järva-Jaani alevis eramul aken, tungiti majja ja loobiti tubades asjad laiali.

 

Pärnumaa

 

Omavoliline sissetung

1. veebruari hilisõhtul sai politsei teate, et Pärnus lõhkus 44-aastane joobes mees oma endise elukaaslase kodus aknaklaasi ja sisenes esikusse. Politsei pidas mehe kinni.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

1. veebruaril teatati politseile, et Jõhvis Narva maanteel lõi 41-aastane mees konflikti käigus 38-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

1. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Metsapargi tänava kortermajas lõi 58-aastane mees oma elukaaslast. Politseinikud pidasid mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

1. veebruaril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa ning ühel Moldova, Gruusia, Colombia ja Kameruni kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.