Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Püramiidmaja loob harmoonilise energiavälja (2007-05-30 06:40:02)


Tallinna lähedal Keila-Joal asub küla, kus kõik majad on püramiidikujulised: väidetavalt on püramiidis harmooniline energiaväli, mis mõjutab ning korrastab inimese tundeid ja mõtteid.

 

Kokku on Keila-Joa kadakate vahele kerkinud koos kolme sauna ja külakeskusega üksteist püramiidi, mis on ehitatud Egiptuse Cheopsi püramiidi eeskujul, püha geomeetriat silmas pidades, kirjutab Äripäeva lisaväljaanne Ehitus.

 

Kui vallaga lähevad kooskõlastused libedalt, on aga oodata lisa: «Praeguseks on uus planeering lõpusirgel. Juurde on tulemas kümmekond uut püramiidi,» räägib Margus Aru, püramiidmajade küla ja selle juurde kuuluva Vaimse Keskuse peamine mootor ja arendaja.

 

Aru sõnul võimendab püramiidis toimiv energiaväli kõike seda, mis meie sees on, nii head kui halba, mis eeldab pidevat valmisolekut ennast ja oma suhtumist vaadelda ning ümber hinnata. 

 

Püramiidmaja peab olema kindlate suhtarvudega ja ilmakaarte suhtes õigesti orienteeritud.

Ruumide paigutust planeerides on aga koduehitajatel vabad käed: Aru enda kahekorruseline kodu on küll avatud ruumilahendusega, püramiidmajasse saab aga lihtsasti ehitada vaheseinu ja tekitada eraldi tubasid.

 

Allikas: tarbija24.ee

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.