Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-02-01 07:17:21)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 82 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 13.

Juhtimiselt kõrvaldati kaheksa joobekahtlusega sõidukijuhti.

Üle piiri Eestisse tuli 65 Ukraina kodanikku, kellest 39 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

30. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Ankru tänava kortermajas lõi 37-aastane mees oma 43-aastast abikaasat. Politseinikud pidasid mehe kinni.

30. jaanuaril teatati, et Kristiines Madara tänaval lõi seni tuvastamata inimene 35-aastast meest.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

30. jaanuaril teatati, et Harku vallas Rannamõisa külas lõi 56-aastane naine 52-aastast naist.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

Politseile laekus teade, et Põltsamaal Jõgeva maanteel asuvast apteegist varastati 858 euro väärtuses apteegikosmeetikat. Juhtunu üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Vargus

26. jaanuari hommikul avastati, et Tartus Kastani tänava eramu trepikojast on varastatud elektriline tõukeratas Segway. Kahju on 400 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

26. jaanuaril teatati politseile, et Viljandis Näituse tänaval lõid kaks meest vana tüli lahendamise käigus 24-aastast noormeest. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

30. jaanuaril kontrolliti Luhamaa piiripunktis Läti numbrimärgiga sõiduautot ja seal reisinud inimesi ning avastati, et masinas viibinud alaealisel lapsel puudus välispiiri ületamiseks vajalik reisidokument. Isikud suunati tagasi Venemaale.

30. jaanuarilkontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel Kasahstani kodanikku, kes olid viibinud Schengeni viisaruumis kaheksa päeva seadusliku aluseta ning veetnud need kõik Eestis. Mehele koostati lahkumisettekirjutus ning kehtestati kuueks kuuks sissesõidukeelud Schengeni territooriumile

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

30. jaanuaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 24.-30. jaanuari vahel lõhuti Kilingi-Nõmmes eramul aken ja tungiti majja, kust varastati mitmeid kelli. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju suurus on täpsustamisel.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

30. jaanuaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et ööl vastu 28. jaanuari lõid seni kindlaks tegemata isikud Kuressaares Tallinna tänaval meelelahutusasutuses meest.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

30. jaanuaril teatati politseile, et Narvas Elektri tänaval toimus lõi 37-aastane mees oma elukaaslast. Politseinikud pidasid lööja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

30. jaanuaril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa Föderatsiooni kodanikul. Naisele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

30. jaanuaril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kümnel Ukraina ning ühel Iisraeli, Moldova ja Venemaa kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.