Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 5. nädala eelinfo (2023-01-30 07:36:04)

Esmaspäev, 30. jaanuar

· Brüsselis toimub Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu (AGRIFISH) istung. Päevakava peamised punktid on ülevaade põllumajandusturgude olukorrast ning arutelu biomajanduse tulevikuvõimalustest. Lisaks on istungil teemaks tööstusheite direktiivi põllumajanduslikud aspektid, loomade transpordiga seonduv õigusraamistik ja meesegude märgistamine ning Saksamaa delegatsioon annab ülevaate Berliinis toimunud põllumajandusmessist Grüne Woche. Kohtumisel osaleb maaeluminister Urmas Kruuse, keda saadab kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann.

Neljapäev, 2. veebruar

· Kell 10 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse valitsuse istungil ja valitsuskabineti nõupidamisel.

· Tartus kohtuvad Eesti Maaülikooli uus rektor Ülle Jaakma Maaeluministeeriumi juhtkonnaga. Kohtumisel tutvutakse ülikooli tegemistega ja arutatakse maaelu tuleviku üle. Maaeluministeeriumi esindavad kohtumisel maaeluminister Urmas Kruuse, kantsler Marko Gorban ja asekantslerid.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo




Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.