Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-01-25 07:14:32)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 111 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 70 varavastast kuritegu, sealhulgas 51 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 21.

Juhtimiselt kõrvaldati 19 narko või joobekahtlusega sõidukijuhti.

Üle piiri Eestisse tuli 77 Ukraina kodanikku, kellest 27 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

23. jaanuaril teatati, et Kristiines Siidisaba tänava kortermajas toimus konflikt 33-aastase mehe ja 30-aastase naise vahel.

23. jaanuaril teatati, et Pirital Randvere teel lõi 32-aastane mees 38-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politseile teatati, et Tarus Kroonuaia tänava õppeasutuse riietusruumi kapist varastati Samsungi nutikell ja 60 eurot sularaha. Kahju on 251 eurot.

Viljandimaa

Kelmus

Politsei poole pöördus Viljandis elav naine, kes püüdis telefoni teel Coop panga internetipanka siseneda. Selleks tuli tal sisestada nii PIN1 kui ka PIN2 koodid, kuid netipanka naine sisse ei pääsenud. Hiljem avastas ta, et tema kontolt on kadunud 6900 eurot. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei poole pöördus 48-aastane mees, kelle elukaaslane oli teda Võru vallas asuvas eramus tüli käigus löönud. Mees pöördus esmaabiks haiglasse. Juhtunu asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

24. jaanuaril pärast südaööd sai politsei teate, et Pärnus lõi 25-aastane noormees korteris tüli käigus tuttavat 20-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kinni.

IDA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Piiriturvalisus

23. jaanuaril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Ukraina kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.


Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.