Eelmise aasta lõpus ilmus professor Mati Roasto ja Mihkel Mäesaare sulest materjal "PATOGEENI(DE) ALGALLIKATE VÄLJASELGITAMINE TOIDUKÄITLMEISE ETTEVÕTTES", milles selgitatakse riskihindamise põhimõtteid, riskipõhist proovide võtmist ning patogeenidega saastumise algpõhjuste analüüsi läbiviimist.
Materjali leiab siit
Materjali leiab siit
Samuti valmis Riina Soidla ja Dea Antoni koostatud materjal "PUUVILJA-, KÖÖGIVILJA-, MARJA- NING SEENEKONSERVIDE OHUTU TOOTMINE", milles keskendutakse taimsest toorainest konservide valmistamisele. Teave on mõeldud eelkõige väiketootjatele, kes tegelevad taimse tooraine konservimise ja turustamisega.
Materjali leiab siit
Eesti Maaülikooli avatud ülikooli koolituskalender
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli teade