Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-12-09 08:11:54)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 82 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust. Registreeriti kaks inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Lähisuhtevägivalla teateid oli 15.

Üle piiri tuli Eestisse 111 Ukraina kodanikku, kellest 47 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
7. detsembril teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval korteris lõi 52-aastane mees enda abikaasat, 43-aastast naist. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

7. detsembril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel korteris tekkis konflikt elukaaslaste vahel, mille käigus tekitas 35-aastane mees kehavigastusi 40-aastasele naisele. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

7. detsembril teatati, et Lasnamäel Pae tänaval tekkis konflikt 30-aastase ja 58-aastase mehe vahel, mille käigus tekitasid nad teineteisele kehavigastusi. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Vargus

7. detsembril teatati, et ajavahemikul 5.-7. detsember on Jõelähtme vallas Loo alevikus sisse murtud eramaja garaaži ning varastatud sealt erinevaid esemeid. Vargusega tekitati kahju umbes 2800 eurot.

Piiriturvalisus
7. detsembril koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati Schengeni riikide territooriumile sissesõidukeeld 1997. aastal sündinud Maroko Kuningriigi kodanikule, kuna naine viibis Eestis ebaseaduslikult.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

Ööl vastu 7. detsembrit teatas turvafirma ekipaaž, et Puurmanis on sisse murtud sularahaautomaadi ruumidesse, kust püüti varastada sularaha. Teatele reageerinud politseipatrull tuvastas, et kahjustatud oli automaadi välisseinu, sularaha kurjategijatel kätte saada ei õnnestunud. Politsei fikseeris sündmuskoha ning kogus kohapealt uurimiseks vajalikud tõendid. Ümbrusest teo toimepanijaid ei tabatud ning juhtunu täpsemaid asjaolusid ning kurjategijaid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Vargus

6. detsembril avastati, et Tartus Oru tänaval murti sisse korrusmaja trepikotta, kust varastati veearvestid. Esialgne kahju on 1000 eurot.

Valgamaa

Vargus

7. detsembril teatati politseile, et Valgas Jaama tänaval on lõhutud autode klaase ja esialgu on alust arvata, et ühest autost on ka varastatud. Politsei alustas varguse uurimiseks kriminaalmenetlust.

Võrumaa

Surma põhjustamine ettevaatamatusest

Ööl vastu 7. detsembrit puhkes Setomaal Mikitamäe kortermajas tulekahju. Kustutustööde käigus leiti kortermaja kahest korterist kokku kolme mehe surnukehad. Teised majaelanikud viga ei saanud. Päästjad kustutasid põlengu ning selle tekkepõhjuseid ja täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. detsembril sai politsei teate, et Narvas Energia tänaval lõi 37-aastane naine terava esemega oma abikaasat, 56-aastast meest. Politseinikud pidasid naise kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

7. detsembril sai politsei teate, et Jõhvis Kutse tänaval lõi 20-aastane mees omavahelise konfliktikäigus 18-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

7. detsembril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänaval lõi 48-aastane mees terava esemega 62-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

7. detsembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kolmel Venemaa, kahel Ukraina ning ühel Kirgiisi ja Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Arvutikelmus

7. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 2. detsembri õhtul kella 18 paiku soovis Vormsi valla elanik minna Google'i otsingumootorit kasutades LHV internetipanga lehele, aga sattus enesele märkamatult võltsitud pangalehele. Inimene sisenes panka ja kohe pärast sisse logimist oli pangaarvelt kadunud 2900 eurot, mis oli kantud võõra isiku Iirimaal asuvale arveldusarvele. Kelmusega tekitatud kahju on 2900 eurot.

Vargus

7. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Lääne-Nigula vallas on vahelaost varastatud hakkepuiduks mõeldud materjali. Vargusega tekitatud kahju on ligemale 5900 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.