Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-12-07 08:22:41)


Möödunud
ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 34 varavastast kuritegu, sealhulgas 18 vargust ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Lähisuhtevägivalla teateid oli 25.

Üle piiri tuli Eestisse 78 Ukraina kodanikku, kellest 37 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

5. detsembril teatati, et Lasnamäel Virbi tänaval korteris viskas 38-aastane mees tooliga enda ema, 75-aastast naist, tekitades sellega kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Piiriturvalisus

5. detsembril avastati Tallinna lennujaama julgestuskontrollis 1969. aastal sündinud Ameerika Ühendriikide kodaniku käsipagasist tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelv. Politseinikud võtsid relva hoiule ja mees lubati lennule.

5. detsembril koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, määrati kaheks aastaks sissesõidukeeld ning tehti 200 eurot trahvi 1993. aastal sündinud Suurbritannia ja Põhja-Iiri Ühendkuningriigi kodanikule, kuna mees viibis Eestis 74 päeva ebaseaduslikult.

5. detsembril koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning tehti 200 eurot trahvi 1996. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule, kuna mees viibis Eestis 54 päeva ebaseaduslikult.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Asja omavoliline kasutamine

5. detsembril teatati politseile, et Tartust Kivi tänavalt on ärandatud sõiduauto Volvo S60. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaaluurimises.

Piiriturvalisus

5. detsembril tõkestati Koidula piiripunktis riiki sisenemine Ukraina kodanikul, kel puudus kehtiv reisidokument. Kuivõrd tegu oli alaliselt Venemaal elava inimesega, siis sõjapõgenikuks ta ei kvalifitseerunud, talle väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

5. detsembril tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kel puudus seaduslik alus Schengeni territooriumile sisenemiseks. Talle väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Piiriturvalisus

5. detsembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Moldova ja kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul ning ühel Põhja-Makedoonia kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

5. detsembri õhtul kella 21.40 ajal sai politsei teate, et Järva vallas lõi 24-aastane mees elumajade vahel õues 44-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas kinni 24-aastase mehe. Juhtunu asjaolusid selgitatakse kriminaalmenetluses.

Ähvardamine

5. detsembril anti politseile teada, et kella 21.30-21.45 vahel õhtul ähvardas 48-aastane mees Järva vallas elumajade juures kaht meest ja üht naist. Politsei pidas 48-aastase mehe kinni. Juhtunu asjaolusid selgitatakse kriminaalmenetluses.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.