Toidutööstuse tootmisjääkide väärindamine
16. detsembril 2022 kella 10 - 15.15
Maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton (BBB) keskkonnas
Koolitus annab ülevaate, millised on marjade ja puuviljade, teraviljade ja õliseemnete, loomsete kõrvalsaaduste ning piimatoodete tööstuse tootmisjääkide ja kõrvalsaaduste väärindamise võimalused ning selleks kasutatavad tehnoloogiad
Koolituse kirjeldus ja ajakava
Registreerumisel palume märkida, millise toidutootmise või loomakasvatusega seotud ettevõtte esindajana olete koolitusel osalemas.
Koolituse sihtrühma ei kuulu füüsilised isikud, riigiametnikud ning ainult kalakäitlemisega tegelevate ettevõtete töötajad.
REGISTREERUN KOOLITUSELE
Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme "Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas" toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ning seda rahastab Euroopa Liit.
Eesti Maaülikooli avatud ülikooli koolituskalender
Kohtumiseni maaülikoolis!
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli teade