Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-12-02 09:55:02)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 99 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 67 varavastast kuritegu, sealhulgas 48 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 15.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

30. novembril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval korteris toimus füüsiline konflikt 38-aastase mehe ja 29-aastase naise vahel. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes.

30. novembril teatati, et Nõmmel Vanemuise tänaval majas ründas 24-aastane mees talle tuttavat 45-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

30. novembril teatati, et Nõmmel Väike-Männiku tänaval majas ründas 31-aastane mees 37-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kelmus

30. novembril alustati menetlus juhtumis, kus Lasnamäel elav 25-aastane mees tutvus suvel Facebookis naisega, kes mõningase suhtluse järel õhutas meest liituma krüptoraha kauplemisplatvormiga ning soovitas enda tuttavat maaklerit, kes on nõus meest juhendama. Pärast seda vormistaski mees enda nimele laene ja tegi erinevaid ülekandeid maakleri juhendamisel. Hiljem selgus, et mees raha iseseisvalt enam välja võtta ei saa ja temalt nõutakse täiendavaid makseid. Kelmusega tekitatud kogukahju on umbes 9550 eurot.

Harjumaa

Kelmus

30. novembril alustati menetlust juhtumis, kus Jüri alevikus elav 28-aastane mees sai justkui Swedbanki nimelt sõnumi, et tema konto on blokeeritud ja selle tühistamiseks tuleb minna saadetud lingile, kus omakorda tuli sisestada oma Smart-ID kood. Hiljem märkas mees, et tema kontolt on tehtud ülekanne summas 1050 eurot.

Piiriturvalisus

30. novembril koostas Põhja prefektuuri ametnik ettekirjutuse Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldas kolmeks kuuks Schengeni sissesõidukeelu 1988. ja 1986. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodanikele, kes viibisid Eestis seadusliku aluseta kolm päeva.

30. novembril koostas Põhja prefektuuri ametnik ettekirjutuse Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldas üheks aastaks ja kuueks kuuks Schengeni sissesõidukeelu 1988. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule, kes on viibinud Schengeni alal, sealhulgas Eestis, seadusliku aluseta 111 päeva. Kiirmenetluse otsusega määrati naisele rahatrahv summas 200 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Olulisi kuriteoteateid ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

30. novembril sai politsei teate, et Jõhvis Narva maanteel lõid seni tuvastamata isikud 51-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Ähvardamine

30. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Outokumpu tänaval asuvas kaupluses ähvardas seni tuvastamata mees kassapidajat. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

30. novembril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa Föderatsiooni kodanikul. Naisele määrati rahatrahv ja koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul

30. novembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine viiel Moldova, neljal Venemaa Föderatsiooni ja kolmel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

30. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 27. novembri varahommikul varastati Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutusest jope, mille taskus oli telefon ning rahakott dokumentide ja 2000 euroga. Vargusega tekitatud kahju on hinnanguliselt 2550 eurot.

Saaremaa

Asja omavoliline kasutamine

30. novembril sai politsei teate, et ajavahemikul 29. - 30. november võeti Kuressaares Vallimaa tänavalt lukustamata sõiduauto Mercedes-Benz ja sõideti sellega minema. Auto leiti hiljem Kiratsi-Kaarma tee äärest kraavist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.