Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maa-amet pälvis peresõbraliku tööandja kuldtaseme (2022-11-25 08:13:50)

Maa-amet sai kuldtaseme märgise usaldava ja toetava tööõhkkonna loomise, paindliku ja töötajate vajadusi arvestava tööaja korralduse ning töötajate tervisesse panustamise eest.

Maa-ameti peadirektor Tambet Tiits tõdes, et ametil on kuldmärgise üle väga hea meel. "Peresõbraliku tööandja programmiga liitumisel seadsime kuldmärgise pälvimise eesmärgiks ning selle saavutamiseks oleme sihipäraselt ja teadlikult panustanud," selgitas ta. "Meil on hea meel, et meie organisatsioonis on peresõbraliku organisatsioonikultuuri juurutamine vilja kandnud. Töötajate tööheaolu arendamine on järjepidev tegevus ning töötame selle nimel, et kõik inimesed, kes on valinud töökohaks Maa-ameti, tunneksid end siin hästi," lisas Tiits.

Kolmapäeval, 23. novembril toimus peresõbralike tööandjate tunnustusüritus, kus tööandjaid tunnustasid tervise- ja tööministerPeep Peterson ja sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo. Peresõbraliku tööandja märgise sai 22 ettevõtet, asutust ja organisatsiooni, neist pälvis kuldtaseme 14.

Peresõbraliku tööandja märgise programmi on ellu kutsunud Sotsiaalministeerium koostöös Civitta Eesti AS-iga. Programm kestab 1,5-3 aastat, misjärel väljastatakse organisatsioonile lõppmärgis, kas pronks-, hõbe- või kuldtasemel. Konsulteerimis- ja hindamisprotsess kätkeb endas tööelu erinevaid aspekte, alates värbamisest kuni töösuhte lõpetamiseni, hõlmates muu hulgas töötajate tunnustamist ja professionaalse arengu toetamist ning organisatsiooni hea töökeskkonna, suhtlemiskliima, organisatsioonikultuuri ja info liikumise tagamist. Lõppmärgise saanud organisatsioonidel tuleb iga kahe aasta tagant läbida järelhindamine.



Allikas: Maa-ameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.