Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-11-17 09:05:26)


Möödunud ööpäeval tabati liikluses kaks narko- ja kümme alkoholijoobes mootorsõiduki juhti.

Üle piiri tuli Eestisse 109 Ukraina kodanikku, kellest 61 teatas, et plaanib Eestisse jääda.


PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

15. novembril teatati, et Lasnamäel Sinimäe tänaval asuvas korteris toimus konflikt 21-aastase ja 24-aastase naise vahel. Mõlemad olid tarvitanud alkoholi. Politseinikud toimetasid 21-aastase naise kainenema.

15. novembril teatati, et 38-aastane mees lõi Lasnamäel Läänemere teel 47-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid lööja kinni.

Vargused

15. novembril alustati menetlust selles, et Kesklinnas Mere puiesteel asuvast korterist on varastatud erinevaid ehteid. Kogukahju on ligikaudu 4000 eurot.

15. novembril alustati menetlust selles, et Haaberstis Õismäe teel varastati trepikojast kolm jalgratast. Kogukahju on 740 eurot.


Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
15. novembril teatati, et 63-aastane mees lõi Maardus Ringi tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 67-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

15. novembril teatati, et 46-aastane mees lõi Kose vallas Kose alevikus endale tuttavat 49-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi.

Vargused
15. novembril alustati menetlust selles, et Rae vallas Peetri alevikus varastati veoautodest kütust. Kahju on 2800 eurot.

15. novembril teatati, et Saue vallas Alliku külas varastati ehitusobjektilt erinevaid tööriistu. Kahju on 1500 eurot.

Piiriturvalisus

14. novembril koostati lahkumisettekirjutus ja sissesõidukeeld kolmeks aastaks 2002. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule. Mees osutas Eestis transporditeenust, kuid tema lühiajaline töötamine ei olnud registreeritud. Lisaks määrati mehele rahatrahv.

15. novembril koostati lahkumisettekirjutus ja sissesõidukeeld kuueks kuuks 1999. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikule. Naine viibis Eestis 39 kalendripäeva seadusliku aluseta.


15. novembril koostati lahkumisettekirjutus ja sissesõidukeeld pooleteiseks aastaks 1990. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule. Mees viibis Eestis seitse kalendripäeva seadusliku aluseta.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. novembril sai politsei väljakutse Tartus Pikale tänavale, kus joobes 52-aastane mees oli löönud oma ema. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni ning viis vanglasse. Naine meedikute abi ei vajanud. Perevägivalla juhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

15. novembril reageeris politsei Otepääl Valga maanteel väljakutsele, kus ühise alkoholi tarvitamise käigus oli mehe ja naise vahel puhkenud tüli. Konflikti käigus sai viga nii 24-aastane naine kui ka 43-aastane mees, kes eelnimetatud isikute kähmlust katkestama läks. Politsei pidas lööja kinni ning viis arestimajja. Kannatanud pöörduvad asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Piiriturvalisus

15. novembril tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine kahel alaliselt Venemaal elaval inimesel, kel puudus seaduslik alus riiki sisenemiseks. Neile väljastati sisenemiskeelud ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

15. novembril tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine kahel Ukraina kodanikul, kes olid juba pikka aega elanud Venemaa Föderatsioonis. Kuivõrd isikud ei kvalifitseeru sõjapõgenikeks, nende piiriületus tõkestati, neile väljastati sisenemiskeelud ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Ööl vastu 16. novembrit kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunkti saabunud Ukraina numbrimärkidega sõidukit ning avastasid sealt võltsimistunnustega erinevate riikide rahatähti. Valeraha võeti piiripunktis hoiule ning peale esmaseid menetlustoiminguid lubati sõidukis olnud ukrainlastel oma teekonda jätkata.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Piiriturvalisus

15. novembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine neljal Ukraina kodanikul, kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kahel Moldova kodanikul ning ühel Gruusia kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastame vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärtkohtlemine

15. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 8. novembril tõukas mees Pärnus Riia maanteel kontorihoones teist meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

15. novembri hilisõhtul sai politsei teate, et Kohila vallas ründas 22-aastane noormees noaga oma kasuisa, 62-aastast meest, kes sai käele kergemaid vigastusi. Perevägivalla juhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

15. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 11. novembri õhtul läks 47-aastane mees Saaremaal kodus ühise alkoholi tarvitamise käigus kallale oma õele, 50-aastasele naisele, mille tagajärjel sai naine viga. Politsei toimetas mehe Kuressaare jaoskonda rahunema.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.