Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-11-16 08:27:15)


Möödunud ööpäeval tabati liikluses kaks narko- ja neli alkoholijoobes mootorsõiduki juhti.

Üle piiri tuli Eestisse 125 Ukraina kodanikku, kellest 53 teatas, et plaanib Eestisse jääda.


PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine
14. novembril alustati menetlust selles, et laupäeva varahommikul lõid kaks turvatöötajat Kristiines Madara tänaval asuvas meelelahutusasutuses meest.

Kehaline väärkohtlemine

14. novembril teatati, et 44-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Tuulemaa tänaval 60-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid lööja kinni.

Vargus

14. novembril alustati menetlust selles, et oktoobris varastati Kesklinnas Maakri tänaval kontorist arvuti koos kõvakettaga. Kahju on 1700 eurot.


Võltsitud tähtsa isikliku dokumendi hankimine, kasutamine ja kasutada andmine

14. novembril alustati menetlust selles, et Mustamäel Heli tänaval asuvas asutuses avastati võltsitud Ukraina juhiluba.

Kelmus
14. novembril alustati menetlust selles, et Tinderis väidetava ameeriklasest mehega tutvunud naine kandis erinevatele välismaistele kontodele kokku 50 000 eurot, kuni mõistis, et on langenud armukelmi ohvriks.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
14. novembril alustati menetlust selles, et Saue vallas Kibuna külas löödi 40-aastast naist ja tekitati talle kehavigastusi.

Vargus
14. novembril teatati, et Loksal Tallinna tänaval asuvast majast varastati sissetungimise teel erinevaid esemeid. Kahjusumma on selgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. novembril teatati, et Tartus Lembitu tänava kaupluses lõi 27-aastane mees turvatöötajat. Politsei pidas lööja kinni, meedikud vaatasid tema terviseseisundi üle ning peale seda viidi mees Tartu vanglasse. Turvatöötaja pöördus tervisekontrolliks haiglasse. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Viljandimaa

Kelmus

Politsei poole pöördus Viljandimaal elav mees, kes leidis sotsiaalmeedia vahendusel sülearvuti müügikuulutuse. Mees kandis müüjale toote eest 450 eurot, kuid pole tänaseni soetatud toodet kätte saanud. Ka ei saa mees enam läbi suhtlusvõrgustiku müüjaga ühendust uurimaks, milles viivitus seisneb. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

14. novembril sai politsei teate, et Püssi linnas Maidla teel üritati territooriumile sissetungimise teel varastada kaablit, kuid varguskatse nurjus. Esialgne kahju on kokku 5000 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

14. novembril teatati politseile, et Narva linnas Kangelaste tänaval asuvast korterist on varastatud sülearvuti, elektriline tõukeratas ning mobiiltelefon. Kahju on kokku 1800 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

14. novembril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa kodanikul. Naisele koostati Eestis seadusliku aluseta viibiva ja viibinud välismaalase arvestuskaart ning ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul.

14. novembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine ühel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, ühel Türkmenistani kodanikul ning ühel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastame vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Omavoliline sissetung

14. novembril teatas 51-aastane naine politseile, et talle kuuluvasse majja Haapsalus tungis ajavahemikus 29. oktoober kuni 14. november sisse võõras inimene. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses.

Pärnumaa

Vargus

14. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et ajavahemikul 28. oktoober kuni 5. november varastati Saarde vallas eramu keldriboksist BMW talverehvid koos velgedega. Vargusega tekitatud kahju on hinnanguliselt 600 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

12. novembri õhtul kella 9 ajal teatati politseile, et Kuressaares lõi 32-aastane mees 38-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.