Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Taimesööjad lemmikud Tallinna Botaanikaaias (2007-05-23 12:08:40)

 

Laupäeval, 26. mail kella 11–16 toimub Tallinna Botaanikaaia palmimajas lemmikloomapäev “Taimesööjad lemmikud”. Oma lemmikuid näitavad Lontu.ee foorumi kasutajad ja Nõmme Noortemaja Loodusmaja.

 

Osad meie tänastest lemmikutest on inimesele tuttavad juba igiammustest aegadest kui ulukid, teised jälle kui tüütud kahjurid, viljavarude hävitajad ja haiguste levitajad. Mõned neist lendavad, suurem osa aga liigub maad mööda kas siis roomates, hüpates või joostes. Inimest võlusid nende juures eri tahud – ühtedel oli selleks silmatorkav välimus, teistel eripärane liikumine, kolmandatel aga nutikas käitumine. Neid kõiki aga ühendab põhiosa toidusedelis – taimed, kuigi nii mõnedki neist ei ütle võimalusel ära ka mõnest loomast, kellest jõud üle käib.

 

Kust ja milliseid teid pidi nad meile lemmikuiks on jõudnud ja mida söövad nende metsikud sugulased? Nendele ja teistele küsimusele püüame vastust leida laupäeval.

 

Loomadest on kohal deegud, tšintšiljad, hamstrid, küülikud, stepikilpkonn, viirpapagoid, nümfkakatuud jt.

 

Samas on võimalik tutvuda foto- ja disainistuudio Akriibia fotograafide Lembit Michelsoni ja Meelis Adamsoni esimese ühise fotoprojektiga "Loodusfoto interjööri elemendina".

 

Palmimaja on avatud iga päev 11.00-18.00.

 

Lisainfo: kuraatorid Marit Kasemets ja Tarmo Niitla, tel 606 2687, 606 2666.

 

Allikas: Tallinna Botaanikaaia 23.05.2007 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.