Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-11-04 07:38:52)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 80 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 44 varavastast kuritegu, sealhulgas 31 vargust (neist neli eluruumidest ja üks sõidukist). Lähisuhtevägivalla teateid oli 31.

Ööpäeva jooksul juhtus kaks inimvigastusega liiklusõnnetust, milles sai viga kolm inimest. Liikluses tabati seitse alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Piiril väljastati 16 sisenemiskeeldu, registreeriti kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist. Eestist saadeti välja kolm inimest.

1. novembril tuli üle piiri Eestisse 110 Ukraina kodanikku, kellest 58 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

2. novembril teatati, et Kesklinnas Pikal tänaval lõid kaks seni tuvastamata tüdrukut 18-aastast noormeest.

2. novembril teatati, et Kristiines Liimi tänaval lõi 26-aastane mees teist noormeest.

Harjumaa

Vargus

2. novembril sai politsei teate Saku valda Kasemetsa külla, kust oli eramaja hoovist varastatud mopeed. Vargusega ja autovärava lõhkumisega tekitatud kahju on kokku 500 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR


Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

2. novembril sai politsei väljakutse Kambja valda Ülenurme alevikkus, kus ühise alkoholi tarvitamise käigus lõi joobes 31-aastane naine terava esemega tuttavat meest. Politsei pidas naise kinni ning viis kainenema.

2. novembril teatati, et Kambja vallas Räni alevikus puhkes elukaaslaste vahel tüli, mille käigus 52-aastane alkoholi tarvitanud naine lõi oma elukaaslast. Mees pöördus esmaabiks traumapunkti. Naise pidasid politseinikud kinni ning viisid kainenema.

Viljandimaa

Vargus

23. oktoobril avastati, et Viljandis Kivi tänavalt varastati iPhone13 nutitelefon. Vargusega tekitatud kahju on 750 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni prokuratuuri avalike suhete osakonna nõunikult Kauri Sinkeviciuselt telefonil 5685 4058 või e-posti aadressil kauri.sinkevicius@prokuratuur.ee

Piiriturvalisus

2. novembril tõkestati Koidula piiripunktis riiki sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kel puudus alus Schengeni territooriumile sisenemiseks. Naisele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

2. novembril tõkestati Koidula piiripunktis riiki sisenemine Ukraina kodanikul, kel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Talle väljastati sisenemiskeeld ning saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

2. novembril kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunkti saabunud Eesti numbrimärgiga sõiduautot Audi ning avastasid, et selle juht esitas võltsimistunnustega juhiloa. Mees kõrvaldati juhtimiselt ning tema sõiduvahend paigutati tolliplatsile. Kuna ta oli nõus menetluskulude ja võimaliku karistusena mõistetava rahalise karistuse asendamise maksega riigituludesse, siis kriminaalmenetlust ei alustatud. Ta tasus riigituludesse 600-eurot.

2. novembril kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel 1965. aastal sündinud Kasahstani Vabariigi kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 11 päeva seadusliku aluseta, neist kuus päeva Eestis. Koostati lahkumisettekirjutus ja kohaldati kuueks kuuks sissesõidukeeld.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

2. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Põhja-Allee tänaval asuva maja trepikojas lõi 37-aastane mees 66-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

2. novembril teatati politseile, et Sillamäel Ranna tänaval asuva maja juures tekitas 51-aastane mees füüsilisi vigastusi 38-aastasele mehele. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Ähvardamine

Politseile teatati, et 1. novembril Narva linnas Fama tänaval asuvas korteris ähvardati 19-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

2. novembril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa kodanikul. Mehele määrati rahatrahv, koostati Eestis seadusliku aluseta viibiva ja viibinud välismaalase arvestuskaart, ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ning kohaldati 6 kuuks sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

2. novembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine seitsmel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, neljal Moldova kodanikul ja ühel Ukraina kodanikul ning ühel Kasashtani kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastame vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

2. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et ajavahemikul 1.-2- november varastati Järva vallas lukustatud sõiduautost kullast sõrmus ja kolm passi. Vargusega tekitatud kahju on 700 eurot.

Arvutikelmus

2. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et ajavahemikul 1.- 30. oktoober tehti Järva vallas elava 36-aastase mehe arveldusarvelt tema teadmata pangaülekandeid. Varaline kahju on üle 16 200 euro.

Pärnumaa

Vargus

2. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et ajavahemikul 31. oktoober - 2. november murti Saarde vallas sisse eramajja, kust varastati üheksa paari ulukisarvi ja lasermõõdik. Vargusega tekitatud esialgne kahju on ligemale 1000 eurot.

Saaremaa

Kehalised väärkohtlemised

1. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 23. oktoobril kella 3-4 paiku läks 40-aastane naine Saaremaal rahvamajas kallale 30-aastasele naisele.

1. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 28. oktoobril kella 15 paiku löödi Kuressaares Tehnika tänaval 54-aastast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.