Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-11-02 08:18:01)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 100 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks röövimine ja 48 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust (neist kaks eluruumidest ja kolm sõidukist) ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Lähisuhtevägivalla teateid oli 22.

Ööpäeva jooksul juhtus kaks inimvigastusega liiklusõnnetust, milles sai viga kolm inimest. Liikluses tabati 17 alkoholi- juhti ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Piiril väljastati üheksa sisenemiskeeldu. Registreeriti üks ebaseaduslik piiriületus ja üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine. Eestist saadeti välja kaks inimest.

31. oktoobril tuli üle piiri Eestisse 133 Ukraina kodanikku, kellest 58 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

31. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Randla tänava kortermajas lõi 18-aastane noormees oma ema, 44-aastast naist. Politseinikud pidasid noormehe kinni.

31. oktoobril sai politsei väljakutse Mustamäele Sääse tänava kortermajja, kus 40-aastane mees tungis kallale oma elukaaslasele, 56-aastasele naisele. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kelmus

Politseisse pöördus 65-aastane naine, kes sai väidetavalt LHV pangalt sõnumi sisuga: "Teie LHV kontole tehti volitamata tehing. Selle taotluse saate heaks kiita või tagasi võtta aadressil https://lhv-sisene-ee.com." Avaldaja vajutas lingile ja sisestas PIN-koodid, mille tulemusena võeti naise LHV Panga kontolt raha. Kelmusega tekitatud kahju on 580 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR


Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

30. oktoobri öösel sai politsei väljakutse Jõgeva valla korterisse, kus oli löödud 28-aastast meest. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Valgamaa

Kelmus

Politsei poole pöördus Valgas elav naine, kelle nimele oli tema teadmata vormistatud mitmeid laene. Pangakontole laekunud laenusummad olid omakorda edasi kantud välisriigis asuvale arveldusarvele. Naisele tekitatud kahju on 1487 eurot.

Piiriturvalisus

31. oktoobril kella 10 ajal ületas üks paat Lämmijärvel ebaseaduslikult ajutise kontrolljoone Eestist Venemaa Föderatsiooni. Vahejuhtumist teavitati Venemaa Föderatsiooni piirivalvet, kes pidas kinni Eesti Vabariigi kodanikust mehe.

31. oktoobril kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemisel Egiptuse kodanikku, kelle Itaalia viisakleebis passis oli võltsitud. Alustati menetlust ning isik toimetati Võru arestimajja.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

31. oktoobril teatati politseile, et Sillamäel Viru tänaval asuvas korteris tekitas 70-aastane mees füüsilisi vigastusi enda 65-aastasele elukaaslasele. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargus

31. oktoobril teatati politseile, et 38-aastane mees varastas Kohtla-Järvel Järveküla teel asuvast kauplusest erinevaid tooteid. Vargusega tekitatud kahju on üle 141 euro. Kaupluse turvatöötaja pidas mehe kinni ja andis üle politseile.

Piiriturvalisus

31. oktoobril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Usbekistani kodanikul, kellele määrati rahatrahv, kohaldati riiki sisenemise keeld ning koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul.

31. oktoobril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kolmel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kolmel Moldova kodanikul ja ühel Ukraina kodanikul ning Narva-2 piiripunktis ühel Venemaa kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastame vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Surnu mälestuse teotamine

30. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Lääneranna vallas varastati viimseks puhkepaigaks tunnistatud kohast hauaplaat. Juhtunu täpsed asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses.

Vargused

31. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust sellest, et ajavahemikul 15.-20. oktoober võttis esialgsetel andmetel 66-aastane naine Vändra alevis teisele isikule kuuluvast elamust puurkaevu pumba koos ühenduste näidiku ja voolikutega ning hamstripuuri koos tarvikutega. Vargusega tekitatud varaline kahju on hinnanguliselt üle 430 euro.

31. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 25. oktoobri õhtul avastas 46-aastane naine Pärnus majutusasutuses töötajate garderoobis, et tema käekotist on varastatud rahakott koos sularaha, pangakaartide ja isikut tõendavate dokumentidega. Vargusega tekitatud kahju on 220 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

31. oktoobri õhtul sai politsei teate, et Saaremaal lõi 45-aastane mees kodus oma elukaaslast, 48-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.