Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-10-28 08:48:40)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 41 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 17. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati 20 sisenemiskeeldu ja kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

26. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Uus-Maleva tänaval ähvardas 33-aastane mees noaga 26-aastast meest. Politseinikud pidasid ähvardaja kinni.

Vargus

26. oktoobril teatati, et möödunud nädalavahetusel on Põhja-Tallinnas Telliskivi tänaval sisse murtud kontorisse, kust on varastatud sülearvuti, mängukonsool ja mobiiltelefon. Kahju kokku umbes 3000 eurot.

Piiriturvalisus

26. oktoobril viis Põhja prefektuuri ametnik läbi illegaalimenetluse 1987. aastal sündinud Brasiilia Liitvabariigi kodaniku suhtes, kelle reisi eesmärk ei vastanud tegelikule eesmärgile. Naine osutas siin raha eest seksuaalteenuseid. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 7 päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeldu üks aasta.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

25.oktoobri õhtul puhkes Tartu vallas Maramaa külas tüli kahe mehe vahel, mille käigus 43-astane mees lõi 63-aastast meest. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Valgamaa

Asja omavoliline kasutamine

26. oktoobril avastati, et Valgas Tartu tänavalt on ärandatud kaks sõiduautot - Ford Sierra ja Nissan Almera. Mõlemad sõidukid leiti Valga linnast üles ning tagastati omanikele. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

26. oktoobril kella 17.35 ajal kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis kaks päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eestis. Koostati lahkumisettekirjutus ja kohaldati kuueks kuuks sissesõidukeeld.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. oktoobril teatati politseile, et Jõhvis Narva maanteel asuvas korteris lõi 54-aastane mees oma 58-aastast elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

26. oktoobril teatati politseile, et Sillamäel Sadovodovi tänaval lõi 38-aastane mees oma 41-aastast elukaaslast. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Piiriturvalisus

26. oktoobril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Usbekistani kodanikul, kellele määrati rahatrahv, kohaldati riiki sisenemise keeld ning koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul.

26. oktoobril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kaheteistkümnel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, ühel Moldova kodanikul ja viiel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastame vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kelmus

26. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust sellest, et 26-aastane naine küsis oktoobri keskel sotsiaalmeedias suheldes 10 000 eurot laenu. Soovitud rahasumma kättesaamiseks pidi naine ostma kahelt veebilehelt bitcoine. Naine ostiski mitme erineva ülekandega bitcoine, kuid lubatud laenusummat ei saanud. Tekitatud varaline kahju on 5000 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

26. oktoobri õhtul sai politsei teate, et Rapla vallas lõi 72-aastane mees korteris 67-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses.

Vargus

26. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et ajavahemikul 16.-18. oktoober varastati Märjamaa vallas sõiduautost tööriistakomplekt ja täispuhutav aerulaud. Vargusega tekitatud kahju on hinnanguliselt 300 eurot.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.