Eesti Maaülikooli avatud ülikoolis on 8. novembril 2022 (kell 13.00-16.15) toimumas TASUTA veebikoolitus:
Toksikoloogia professor Tõnu Püssa koolitus tutvustab toidukäitlejatele ning loomakasvatajatele põhiliste söötades ja toitudes sisalduda võivate (taimede poolt sünteesitud) inimesele ja loomadele mürgiste ainete tekkimist, liikumist toitu, nende toksiliste toimete iseloomu, ning annab soovitusi nende ainetega seotud riskide vähendamiseks sööda või toidu käitlemisel.
Koolitus toimub veebipõhiselt maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton (BBB) keskkonnas kell 13.00-16.15.
Koolituse kirjelduse ja ajakava leiab SIIT
(Sellel koolitusel on hetkel veel mõned vabad kohad.)
Registreerumisel palume kindlasti märkida, millise toidutootmise või loomakasvatusega seotud ettevõtte esindajana olete koolitusel osalemas.
Koolituse sihtrühma ei kuulu füüsilised isikud, riigiametnikud ning ainult kalakäitlemisega tegelevate ettevõtete töötajad.
Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme "Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas" toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ning seda rahastab Euroopa Liit.
Kõigi selle programmi (toidu ja toiduohutuse valdkonna) koolituste nimekirja leiab aadressilt: https://avatudylikool.emu.ee/koolitused/sihtruhmale/piptoit/
Eesti Maaülikooli avatud ülikooli koolituskalender
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/
Allikas: EMÜ avatud ülikooli teade