Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-10-26 08:35:49)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 94 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 63 varavastast kuritegu, sealhulgas 47 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 25. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 11 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht.

Piirilt väljastati 18 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

24. oktoobril teatati, et Haabestis Õismäe teel korteris ründas 34-aastane mees oma abikaasat, 34-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

24. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Erika tänaval ründas seni tuvastamata isik 62-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

24. oktoobril teatati, et Lasnamäel Loitsu tänaval ründas 27-aastast naist talle tuttav isik, kes lahkus enne patrulli saabumist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

24. oktoobril teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel asuvast kontorist on varastatud kolm sülearvutit. Kahju kokku 4695 eurot.

Kelmused

24. oktoobril alustati menetlust juhtumis, kus Mustamäel elav 43-aastane mees tutvus Facebookis tütarlapsega, kes mõningase suhtluse järel õhtuas meest liituma krüptoraha kauplemisplatvormiga ning soovitas enda tuttavat maaklerit, kes on nõus meest juhendama. Peale seda juhendatigi meest avama enda nimele krüptorahakotte ning vormistama kiirlaene. Tegelikkuses aga kauplemisplatvormilt raha üle kanda ei saa ja mehelt nõutakse aina täiendavaid juurdemakseid. Kelmusega tekitatud kahju on vähemalt 27 000 eurot.

24. oktoobril alustati menetlust juhtumis, kus Lasnamäel elav 72-aastane naine leidis internetis ettevõtte reklaami, mis pakkus aktsabörsil raha teenimise võimalust ning naine jättis enda kontaktid. Mõne aja pärast sai naine venekeelse kõne inimeselt, kes avas talle konto kauplemispaltvormil ja juhendas teda sissemaksete teostamisel ja enda nimele laenude võtmisel. Samuti võimaldas naine kaugjuurdepääsu enda nutiseadmele AnyDesk programmi vahendusel. Nüüd aga naine enam kauplemisplatvormilt raha välja võtta ei saa ning temalt nõutakse täiendavaid juurdemaksed. Kelmusega tekitatud kahju on umbes 13 000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kelmus

Politsei poole pöördus tartlane, kes oli sotsiaalmeedia vahendusel soovinud soetada omale Playstation mängukonsooli. Mees tasus müüjale nõutud summa ning sõitis kauba kätte saamiseks ette antud kohta. Müüjat aga kohale ei saabunud, ka ei saanud ostja oma kaupa kätte pakiautomaadist, kuhu müüja selle panna lubas. Kelmusjuhtumiga tekitatud kahju on 420 eurot.22,2780,01943

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine ja ähvardamine

24. oktoobril teatati politseile, et Sillamäe Mere puiesteel asuva elumaja hoovis lõi 56-aastane mees 50-aastast naist ja ähvardas tulirelvaga. Politseinikud pidasid mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargus

24. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Paate tänavale pargitud bussist on varastatud kütusekorgi lõhkumise teel 350 liitrit diiselkütust. Kahju on kokku 600 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

24. oktoobril teatati politseile, et Püssi linnas Maidla teel asuvasse hoonesse on luku lõhkumise teel sisse murtud ja varastatud erinevaid tööriistu ja esemeid. Juhtunu täpsemad asjaolud ja kahju summa selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

24. oktoobril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine neljal Venemaa Föderatsiooni kodanikul, seitsmel Ukraina kodanikul, kahel Tadžikistani kodanikul, kolmel Mongoolia ning ühel Moldova ja Kirgiisi kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastame vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Tulirelva ebaseaduslik käitlemine

24. oktoobril sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas on 50-aastasel mehel kodus ebaseaduslik relv.

Raplamaa

Vargus

24. oktoobril teatati politseile, et 20. oktoobril varastas seni tundmatu mees Kohila alevis Lõuna tänaval kauplusest alkohoolseid jooke. Vargusega tekitatud kahju on üle 220 euro.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.