Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-10-21 08:27:16)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 32 vargust (1 eluruumidest; 2 sõidukitest). Lähisuhtevägivalla teateid oli 28. Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 3 alkoholi-ja 2 narkojoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati 10 sisenemiskeeldu ning tuvastati 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine. 19. oktoobril tuli üle piiri Eestisse 123 Ukraina kodanikku, kellest 32 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Põhja prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kelmus

Politseisse pöördus Tartus elav naine, kes nägi tuttava sotsiaalmeedia kontol reklaami investeerimise kohta. Naine tundis selle vastu huvi ning ühendus väidetava investeerimistreeneriga, kelle juhendamisel kandis tartlane oma kontolt platvormile 267 eurot. Loodetud kasumit naine aga ei saanud, ka ei ole tagasi saanud ta investeeritud summat. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Valgamaa

Vargus

19. oktoobril avastati, et Valgas Vabaduse tänaval asuvasse kauplusesse on sisse murtud ning varastatud kassaparaat sularahaga ning teisi riide- ja tarbeesemeid. Vargusega tekitatud kahju on 3000 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

19. oktoobril teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospektil asuvas korteris tekitas 38-aastane mees füüsilisi vigastusi 79-aastasele naisele. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

19. oktoobril teatati politseile, et Narvas Külvi tänaval lõi 43-aastane mees 40-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

19. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval asuvas korteris ähvardas 34-aastane mees 65-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargus

19. oktoobril teatati politseile, et Sillamäel Tallinna maanteel asuva ehitussoojakusse on luku lõhkumise teel sisse murtud ja varastatud tööriistu, auto varuosi ja kütust. Juhtunu täpsemad asjaolud, sealhulgas kahju summa, selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

19. oktoobril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa kodanikul, kellele määrati rahatrahv, kohaldati riiki sisenemise keeld ning koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul.

19. oktoobril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul ja viiel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastame vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Omavoliline sissetung

19. oktoobril sai politsei teate, et ajavahemikul 8.-19. oktoober murti Kehtna vallas ukse lõhkumise teel sisse talumajja, kust varastati erinevaid esemeid. Vargusega tekitatud kahju on hinnanguliselt 150 eurot.

Vargus

19. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 12. oktoobri hilisõhtul varastati Raplas avalikust asutusest mitu paari jalanõusid ja kõlarid. Vargusega tekitatud kahju on ligemale 400 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.