Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 42. nädala eelinfo (2022-10-17 08:01:51)

Esmaspäev, 17. oktoober

· 17.-18. oktoobrini kohtub Luksemburgis Euroopa Liidu põllumajandus-ja kalandusministrite nõukogu (AGRIFISH). Põllumajandusteemadest on seekord arutlusel põllumajandusturgude olukord ning ministrid vahetavad ka arvamusi kaubandusega seotud põllumajandusküsimustes. Muude punktide raames on päevakavas süsinikupõllundus, fütosanitaar- ning veterinaarprogrammide rahastamine ning Leedu delegatsioon jagab infot Ukraina päritoluga mahesööda küsimustes.

Kohtumisel osaleb minister Urmas Kruuse, keda saadavad kantsler Marko Gorban ja välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Peeter Seestrand. Lisainfo Euroopa Nõukogu veebilehel.

· Kantsler Marko Gorban kohtub Luksemburgis Euroopa Komisjoni põllumajanduse ja maaelu direktoraadi peadirektori Wolfgang Burtscheriga.

· Maaelupoliitika ja analüüsi osakonna juhataja Olavi Petron, nõunik Ove Põder ja õigusosakonna nõunik Jaana Lepik osalevad maaelukomisjoni istungil. Päevakorras on Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika rakendamise seaduse eelnõu (666 SE), arvamuse andmine ELAKile (Eesti seisukohad seoses põllumajandusliku raamatupidamise andmevõrgu ümberkujundamisega) ja arvamuse andmine majanduskomisjonile (Keskerakonna fraktsiooni algatatud otsuse eelnõu "Ettepaneku tegemine VVle töötada välja tegevuskava maapiirkondades elamise toetamiseks" 682 OE)

Teisipäev, 18. oktoober

· Kell 14 osaleb asekantsler Siim Tiidemann maaelukomisjonis.

· Kantsler Marko Gorban kohtub Brüsselis Euroopa Komisjoni tervise ja toiduohutuse peadirektoraadi peadirektori Sandra Gallinaga.

Kolmapäev, 19. oktoober

· Kell 12 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse Riigikogu infotunnis.

· Kell 14 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse loomakaitseseaduse esimesel lugemisel.

Neljapäev, 20. oktoober

· Kell 10 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse valitsuse istungil ja valitsuskabineti nõupidamisel.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.