Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandussektori suurnäitus EPA2022 (2022-10-12 08:44:37)

"EPA2022 toimumine juba neljandat aastat näitab sektori elujõulisust ja seda, et põllumajanduses töötavad inimesed on aktiivses elukestvas õppes," kommenteeris Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja esimees Roomet Sõrmus messi ajal toimuvat tihedat seminaride ja konverentside kava.

Maaeluminister Urmas Kruuse, kes võtab sõna kahel konverentsil, ütles, et Eesti põllumajanduse aastanäitus on hea võimalus valdkonna ettevõtetele kokkusaamiseks, uute trendide arutamiseks ja koostöösuhete loomiseks, mis aitab kaasa sektori arengule ja ühtsusele.

"Selleks, et meie inimestel oleks toit laual, tuleb hoida meie sektor elujõulisena ning arenemisvõimelisena. Töötame maaeluministeeriumis selle nimel igapäevaselt ning teame, et seda teevad ka meie kohalikud tootjad ja tarbijad," ütles maaeluminister Urmas Kruuse. "Ainult nii saamegi kindlad olla, et meie tootjad on konkurentsivõimelised ja jätkusuutlikud ning tagame, et suudame tulevikus toota vähemalt nii palju toitu, et see kõigi toidulaua kataks," kinnitas ta.

Maaeluminister osaleb EPA2022 messil sõnavõttudega nii Aianduse visioonikonverentsil kui Rahvusvahelisel biomajanduse konverentsil ja tema sõnul on igati tervitatav, et põllumajandussektori kahepäevane mess on täidetud nii rikkalikult uue teabega. Lisaks osaleb minister messi otsestuudio infotunnis, kus vastab päevakajalistele küsimustele.

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja 12.-13. oktoobril toimuval EPA2022 osaleb ligi 80 ettevõtet ja organisatsiooni. Suurürituse raames toimub viis konverentsi - Aianduse Visioonikonverents, Maheturg 2022, Lihaveisekasvatuse aastakonverents, Rahvusvaheline biomajanduse konverents ja Metsandusfoorum ning 45 seminari.



Allikas: EPKK pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.