Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2022-10-06 08:17:17)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 38 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 22. Juhtus kaks inimvigastusega liiklusõnnetus, milles sai viga kaks inimest. Liikluses tabati kuus alkoholijoobes ja üks narkojoobekahtlusega juht.

Piiril väljastati 16 sisenemiskeeldu ning tabati üks ebaseaduslikult riigis viibinud inimene. 4. oktoobril tuli üle piiri Eestisse 715 Ukraina kodanikku, kellest 202 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

4. oktoobril teatati, et Kesklinnas Paadi tänaval lõi 25-aastane mees 45-aastast meest.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

3. oktoobril teatati, et Põltsamaa vallas Kablaküla kuurist on varastatud Husqvarna võsatrimmer ja mootorsaag. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargused

Politseile teatati, et 27. septembril varastati Tartus Ravila tänaval lillat värvi iPhone mobiiltelefon. Kahju on 819 eurot.

Politseile laekus teade, et Tartus C.R.Jakobsoni tänavalt varastati musta värvi Merida jalgratas. Kahju on 640 eurot.

Piiriturvalisus

4. oktoobril kella 16 ajal tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine kolmel Serbia kodanikul kuna nende selgitused reisi eesmärkide kohta olid kaheldavad. Ka puudusid neil asjakohased dokumendid õigustamaks oma teekonda. Meestele väljastati sisenemiskeelud ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

4. oktoobril kontrolliti Luhamaa piiripunktis Saksamaa numbrimärkidega sõiduautot Hyundai, mille puhul avastati, et see on augustikuust registreerimata. Liiklusseaduse nõudeid rikkunud juhile määrati 80-eurone rahatrahv, misjärel lubati juhil teekonda jätkata.

Ööl vastu 5. oktoobrit tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kes soovis sõita Riia. Kuivõrd alus tal selleks puudus, väljastati talle sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

4. oktoobril teatati politseile, et Ahtmes Jaaniku tänaval asuvas korteris lõi 41-aastane mees omavahelise konflikti käigus 20-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kahtlustatavana kinni.

4. oktoobril teatati politseile, et Narvas Mõisa tänaval tekitati füüsilisi vigastusi 29-aastasele naisele. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluse käigus.

Vargus

Politseile teatati, et ajavahemikul 3-4. oktoobrini varastati Jõhvis Aia tänaval asuvast suvemajast sissemurdmise teel erinevaid tööriistu. Esialgne kahju on 1150 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluse käigus.

Piiriturvalisus

4. oktoobril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kolmel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, seitsmel Ukraina kodanikul ja kahel Moldova kodanikul. Tõkestatud inimesed ei olnud sõjapõgenikud, neil puudus seaduslik alus Eesti Vabariiki sisenemiseks, sest nende reisi eesmärkide kohta antud ütlused olid ebaselged ja neil puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

4. oktoobril teatati politseile, et Haapsalus lõi 31-aastane mees korteris tüli käigus oma endist elukaaslast, 30-aastast naist.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

4. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 3. oktoobril tungis 22-aastane naine Pärnus avalikus kohas kallale oma õele, 18-aastasele neiule.

Saaremaa

Asja omavoliline kasutamine

4. oktoobril teatati politseile, et ööl vastu 4. oktoobrit ärandas 15-aastane noormees Saaremaal sõiduauto Toyota Aurise ja jalgratta Scott. Jalgratas tagastati omanikule ja auto leiti avariilisena. Politsei pidas nooruki kuriteos kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.