Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluminister kutsus kokku kohtumise, arutamaks toidujulgeoleku küsimusi (2022-09-13 08:34:58)


Kohtumisega soovib minister saada toidusektori esindajatelt hinnangut, mis on hetkel suurimad väljakutsed seoses energiakandjatega ja millistest täiendavatest meetmetest oleks praegu ettevõtjatele kõige rohkem abi.

"Oleme tänase olukorra leevendamiseks vastu võtnud mitmeid olulisi otsuseid ja rakendanud erinevaid meetmeid - kevadine erakorraline toetuspakett põllumajandussektorile, investeeringutoetus toiduainetööstustele energiakandjate mitmekesistamiseks, bioressursside väärindamise investeeringutoetus, käendused läbi Maaelu Edendamise Sihtasutuse, erimärgistatud diislikütuse aktsiisisoodustusega jätkamine," loetles minister Urmas Kruuse juba tehtut.

"Toidutootmine on riigi jaoks strateegiline sektor. Jälgime terava pilguga toidusektori käekäiku ja tunneme huvi, mida saameministeeriumis sektori heaks lisaks teha või millistest meetmeteston hetkel ettevõtjate hinnangul puudus. Kõigepealt kuulame ära, mis on suurimad valukohad ja seejärel mõtleme üheskoos, mis oleks parimad lahendused," selgitas minister kohtumise vajalikkust.

Kohtumisel osalemise kutse saadeti suurematele ja energiakasutusest enam sõltuvate põllumajandus-, toidu- ja kalandussektori esindajatele.

 

Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.