Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-09-09 08:09:53)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 62 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 34 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 28. Registreeriti 9 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 9 inimest. Tabati 6 alkoholi- ja 1 narkojoobes sõidukijuht.

Piirilt väljastati 23 sisenemiskeeldu ning tuvastati 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

7. septembril teatati, et Haaberstis Õismäe teel korteris toimus konflikt 28-aastase naise ja 20-aastase mehe vahel, milles mõlemad osapooled said kannatada.

LÕUNA PREFEKTUUR

Võrumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

7. septembril ähvardas alkoholijoobes 53-aastane mees Setomaa vallas õhkrelvast teenistusülesandeid täitnud politseinikku ning tegi õhkrelvast teises suunas ka ühe lasu. Mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni, õhkrelv võeti hoiule ning juhtunu täpsemaid üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

7. septembril kell 4.50 kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel Moldova Vabariigi kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 79 päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Isikule koostati lahkumisettekirjutus ja kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

7. septembril avastasid Luhamaa piirivalvurid, et piiripunkti saabunud Serbia kodaniku esitatud juhiluba on võltsing. Kuna mees oli nõus menetluskulude ja võimaliku karistusena mõistetava rahalise karistuse asendamise maksega riigituludesse, siis kriminaalmenetlust ei alustatud. Ta tasus riigituludesse 400-eurot ning peale esmaseid menetlustoiminguid suundus mees tagasi Venemaa Föderatsiooni.

7. augustil tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine neljal Ukraina kodanikul, kel puudus seaduslik alus Eesti Vabariiki sisenemiseks. Isikutele väljastati sisenemiskeeld ning nad suundusid tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. septembril teatati politseile, et Narvas Linda tänaval tekitas 69-aastane mees füüsilisi vigastusi 65-aastasele naisele. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Tapmine

7. septembril sai politsei väljakutse Narva-Jõesuusse Soldina külas asuvasse korterisse, kust leiti 65-aastase mehe vägivallatunnustega surnukeha. Sündmuskohal peeti tapmises kahtlustatavana kinni samas korteris viibinud alkoholijoobes 62-aastane naine. Raske kuriteo motiiv ja muud üksikasjad selgitatakse kriminaaluurimise käigus.

Surnu mälestuse teotamine

7. septembril teatati politseile, et Jõhvi vallas Puru külas asuvat Saksa sõjaväe kalmistul olevat mälestusmärki on kahjustatud. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Kelmus

Politseile teatas Kohtla-Järvel elav meesterahvas, et 6. septembril helistas talle end pangatöötaja tutvustanud mees kes teatas, et tema kontol on toimunud kahtlased tehingud ja palus nende peatamiseks sisestada enda pangakonto andmed ja Smart-ID paroolid, mida teataja ka tegi. Hiljem avastas mees, et tema pangakontolt on kantud ära raha ja võetud laenu. Kahju on kokku 5390 eurot.

Väljapressimine

Politseile laekus teade, et paar päeva on Narvas elavalt mehelt teda erinevat viisi ähvardades pressitud välja sularaha. Täpset kahju ning juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

7. septembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine neljal Venemaa Föderatsiooni kodanikul, ühel Kirgiisi kodanikul, ühel Gruusia kodanikul ja neljal Ukraina kodanikul. Tõkestatud isikud ei olnud sõjapõgenikud ning neil puudus seaduslik alus Eesti Vabariiki sisenemiseks, sest isikute reisi eesmärkide kohta antud ütlused olid ebaselged ja neil puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Omastamine

7. septembril alustas politsei menetlust selles, et augusti lõpus kaotas 36-aastane mees Tori vallas ära oma vöökoti, milles olid mobiiltelefon ja päikeseprillid. Tekkinud kahju on pea 900 eurot.

Vargus

7. septembril alustas politsei menetlust sellest, et 29. augusti õhtul varastati Pärnus rattahoidlast lukustamata punast värvi jalgratas Scott Aspect 770. Tekitatud kahju on ligi 500 eurot.

Kehaline väärtkohtlemine

7. septembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 27. augustil ründasid Lääneranna vallas kaks meest 39-aastast meest.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.