Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-09-01 08:03:39)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja piirivalveametis 78 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 45 varavastast kuritegu, sh 38 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 18. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati kaheksa.

Piiril väljastati viis sisenemiskeeldu, viisaeeskirja rikkumisi oli üks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

30. augustil teatati, et Lasnamäel P. Pinna tänaval lõid seni tuvastamata kaks meest 35-aastast meest.

Vargused

30. augustil teatati, et Lasnamäel Betooni tänavalt on varastatud erinevaid tööriistu. Kahju on kokku 4635 eurot.

30. augustil sai politsei teate, et Kesklinnas Rävala puiestee restoranis viibinud inimeselt varastati sularaha. Kahju on 2300 eurot.

Kelmus

15. augustil helistas väidetav Swedbanki töötaja 66-aastasele mehele ning teavitas pangakontol toimuvatest kahtlastest tehingutest aga ka sellest, et keegi üritab võtta mehe nimel laenu. Asjaolude kontrollimiseks ning kahtlaste tehingute peatamiseks paluti kinnitada toiminguid Smart-ID PIN-koodide abil. Kelmusega tekitatud kahju on 1010 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Võrumaa

Vargus

Politseile teatati, et Setomaa vallas varastati aiaga piiratud talu õuelt põlluharimisseadmeid. Kahju on 250 eurot.

Piiriturvalisus

30. augustil määrasid piirivalvurid kolmele Luhamaa piiripunkti saabunud liinibussi juhile 400-eurosed rahatrahvid põhjusel, et nad rikkusid ühistranspordiseadust ning teostasid reisijate vedu omamata selleks ettenähtud dokumente.

30. augustil peeti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel kinni Venemaa Föderatsiooni kodanik, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis kaks kalendripäeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eestis. Noorukile tehti ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning ta suundus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Ööl vastu 31. augustil tõkestati Koidula piiripunktis riiki sisenemine Ukraina kodanikul, kel puudus seaduslik alus Eesti Vabariiki sisenemiseks. Talle väljastati sisenemiskeeld ning ta suundus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
30. augustil sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Sinivoore tänaval ründas 29-mees oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Lääne-Virumaa

Vargus
29. augustil teatati politseile, et Rakveres F.G.Adoffi tänava kaupluses püüdis 53-aastane naine varastada erinevaid kaupu, mille väärus oli ligi 56 eurot. Sama naine on sarnastelt tegudelt tabatud ka varem. Juhtunu osas alustati kriminaalmenetlus.

Piiriturvalisus
30. augustil pidasid Ida prefektuuri ametnikud Narvas kinni Valgevene Vabariigi kodaniku, kes viibis alates möödunud aasta 26. novembrist Schengeni territooriumil seadusliku aluseta ja Eestis alates 23. augustist. Varasealt on naisele kehtestatud sissesõidukeeld Eestisse kolmeks aastaks. Naisele koostati sundtäidetav lahkumisettekirjutus ning paigutati riigist lahkumiseni Narva lühiajalisse kinnipidamiskeskusesse.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Kelmus

30. augustil alustati menetlust selles, et 14. juulil maksis 64-aastane naine Kehtna vallas 350 eurot 35-aastasele mehele, et see tooks traktoriga metsast välja küttepuud. Siiamaani ei ole naine saanud soovitud teenust ega tagasi makstud raha.

Saaremaa

Surma põhjustamine ettevaatamatusest

30. augustil alustati menetlust selles, et ajavahemikul 27. augusti hilisõhtu kuni 28. augusti öö jäi 21-aastane mees esialgsetel andmetel Jõiste külas kadunuks ning tema asukoht on senimaani teadmata.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.