Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-08-31 07:56:19)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 93 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas: 67 varavastast kuritegu, sh 34 vargust (eluruumidest kaks, sõidukitest kaks). Lähisuhtevägivalla teateid oli 26. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 27, narkojoobes sõidukijuhte kaks.

Piiril väljastati 15 sisenemiskeeldu, Schengeni viisaeeskirja rikkumisi registreeriti üks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

29. augustil teatati, et Kristiines Marsi tänaval lõi 48-aastane mees 21-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni.

Vargus

29. augustil sai politsei teate, et Kesklinna Ahtri tänava ilusalongist on varastatud väärtuslikke esemeid. Kahju on kokku 3500 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

29. augustil teatati, et Saku vallas Männiku külas toimus elukaaslaste vahel konflikt, milles said mõlemad kannatada.

29. augustil sai politsei teate Saue valda, kus 36-aastase mehe ja 41-aastase naise vahel toimus konflikt.

Vargus

29. augustil teatati, et Rae vallast Peetri alevikust varastati sõiduk Audi 80. Kahju on kokku 1000 eurot.

Kelmus

Juulikuu lõpus leidis 59-aastane mees internetis investeerimise teemal artikli, milles pakuti maakleri abi. Mees jättis artikli alla enda kontaktid ja peagi helistas talle vene keelt kõnelev meesterahvas. Helistaja väitis, et investeerimisega alustamiseks on vaja alla laadida kaugjuurdepääsu AnyDesk programm, mida kannatanu ka saadud juhistele tegi. Väidetav maakler aitas avada kauplemisplatvormil konto, kuhu tuli avaldajal teha ka esimene sissemaks. Hiljem õhutati kannatanut veel sissemaksete tegemisel. Kelmusega tekitatud kahju on 29 938,25 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kelmus

Politseisse pöördus Jõgeva vallas elav mees, kes oli sotsiaalmeedia grupist leidnud minilaaduri müügikuulutuse. Mees kontakteerus müüjaga, kandis ette antud kontole kauba eest küsitud raha, ent edasises suhtluses müüjaga ilmnes, et tegu on kelmusega. Kahju on 9232 eurot ning kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Vargus

Politseile teatati, et Tartu vallas Tila külas varastati eramu õuelt Husqvarna robotmuruniiduk. Kahju on 2099 eurot.

Valgamaa

Vargus

Politseile teatati, et Valgas Vabaduse puiestee kauplusest varastati tööriistu. Kahju on 489 eurot.

Piiriturvalisus

29. augustil avastasid piirivalvurid, et Setomaal Perdaku külas viibib inimene piiriribal. Vahejuhtumile reageerinud piirivalvurid pidasid kinni eaka naise, kes oli käinud mustikal ning ekslikult piirirežiimi alasse sattunud. Naisele tehti suuline hoiatus, talle selgitati piiri kulgemist, mispeale lubas eakas proua edaspidi piiriäärsetel aladel liikudes olla tähelepanelikum.

29. augustil tõkestati Luhamaa maanteepiiripunktis riiki sisenemine Ukraina kodanikul, kel puudus seaduslik alus Schengeni territooriumile sisenemiseks. Talla väljastati sisenemiskeeld ning ta suundus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Ööl vastu 30. augustit tõkestati Koidula piiripunktis riiki sisenemine Kirgiisi Vabariigi kodanik, kelle viisa oli kehtetu. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta suundus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Omavoliline sissetung
30. augustil teatati politseile, et ühes Narva-Jõesuu külas sisenes tundmatu mees elumajja ja varastas sealt rahakoti koos dokumentidega. Kahju on täpsustamisel.

Kehaline väärkohtlemine

29. augustil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas ründas 51-aastane mees oma abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Lääne-Virumaa

Vargus
28. augustil teatati politseile, et Tapa vallas Saksi külas varastati ekskavaatorist umbes 450 liitrit kütust. Täpne kogus ja kahju on täpsustamisel.

Piiriturvalisus
29. augustil tõkestati Eestisse sisenemine Narva-1 piiripunktis kuuel Ukraina kodanikul, neljal Venemaa Föderatsiooni kodanikul ja ühel Serbia Vabariigi kodanikul.

29. augustil avastas Narva seirevaatleja ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületuse Narva veehoidlal Eesti väikelavea poolt ühe isikuga pardal, suunaga Eesti Vabariigist Venemaa Föderatsiooni ja tagasi. Narva kordoni toimkond pidas paadi kinni ning selles viibinud mehele määrati rahatrahv.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Omavoliline sissetung

29. augustil teatati, et Pärnus sisenes 66-aastane mees luba küsimata 65-aastase naise elumajja. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Saaremaa

Vargus

29. augustil alustati menetlust selles, et 12. augustil varastati Nässuma külas avalikust kohast iPad Pro koos klaviatuuri ja pliiatsiga. Esialgsetel andmetel on kahju 2282 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.