Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi haldusala eelinfo (29.08–04.09) (2022-08-30 07:57:42)

Esmaspäeval, 29.08

KIK avab siseriiklikust keskkonnaprogrammist taotlusvooru, kus saab toetust ringmajanduse, looduskaitse ja kaasrahastuse valdkonna kindlatele tegevustele. Täpsemalt toetame keskkonnajuhtimissüsteemide elluviimist, EL ökomärgiste taotlemist ja ohtlike jäätmete kogumisringide läbiviimist. Samuti kaitstavate või väheuuritud elupaikade ning looma-, taime- ja seeneliikide, kultuuriväärtusega loodusobjektide ja ökosüsteemide ning ökosüsteemiteenuste väljaselgitamist (inventuurid) või rakendusuuringuid, probleemliikide tõrjet ning kaitse- ja hoiualade kaitsekorralduskavades plaanitud meetmete elluviimist. Toetame ka projekte, mis saavad põhirahastuse välisallikatest (välisrahastus moodustab projekti maksumusest vähemalt 50%). Toetust saab kuni 30. septembri kella 17-ni e-toetuse keskkonna kaudu taotleda kohalikud omavalitsused, äriühingud, mittetulundusühingud, sihtasutused, avalik-õiguslikud juriidilised isikud ja füüsilisest isikust ettevõtjad. Rohkem infot KIKi kodulehelt.

Teisipäeval, 30.08

Kell 10.30-15.30 toimub avakoosolek "Andmepõhine aruandlus jäätmete ja vee valdkonnas". Päeva avab keskkonnaminister Madis Kallas. Järgnevad ettekanded ning töötoad. Üritus toimub Radisson Park Inn by Radisson Central konverentsikeskuses (Narva mnt 7c, Tallinn). Neile, kellel ei ole võimalik avakoosolekul kohapeal osaleda, pakume võimalust ettekannete jälgimiseks MS Teamsi vahendusel.

Kolmapäeval, 31.08

KIKi juhataja Andrus Treier osaleb kell 13 A. Le Coqi veepuhastus-ja biogaasijaama avamisel Tartus. KIK toetas projekti Euroopa Regionaalarengu Fondist enam kui 1,13 euroga.
Keskkonnaminister Madis Kallas avab castingu maailmameistrivõistlused Tallinnas Kalevi keskstaadionil.

Reedel, 02.09

Keskkonnaminister Madis Kallas külastab Paldiskis veeldatud maagaasi (LNG) ujuvterminali ehitust ning kohtub kohaliku omavalitsuse esindajatega.
 
Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.