Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinnas sai valmis Harju tänava haljasala (2007-05-16 07:02:53)

 

Tallinna päeva, 15. mai juhatas sisse Harju tänava haljasala avamine.

„Sellist unikaalset võimalust, et rajada Tallinna vanalinna haljasala, ei olnud mitusada aastat enne meid ega tule ilmselt ka mitusada aastat pärast meid,” ütles linnavolikogu esimees Toomas Vitsut.

“Ma tänan kõiki, kes on leidnud aega tulla kuuendatest Tallinna päeva avapidustustest osa võtma,” ütles linnapea Edgar Savisaar.

Savisaare sõnul on Tallinna päev kõigi nende päev, kes armastavad oma linna, kes hoolivad tema heast käekäigust ja muretsevad tema tuleviku pärast. “Selle linna suurim eesmärk on olla heaks koduks sadadele tuhandetele inimestele, kes siin elavad, töötavad ja õpivad,” ütles Savisaar.

“Mida saab Tallinn teha tallinlaste heaks? Selle heaks, et Tallinn oleks meile kõigile, meie lastele heaks ja veel paremaks koduks. Et siin läheks inimestel hästi, et siin läheks ettevõtetel hästi,” küsis linnapea ning vastas, et Tallinn peab iga päev pingutama selle nimel, et olla kõigi linlaste jaoks tõeliselt kodune linn.

Haljasala lahenduse aluseks võeti linna ajaloolise 37. kvartali kinnistustruktuur, mida markeerivad müürid, katendid ja haljastus.

Haljasala projekti koostas OÜ Kivisilla, projekti autor on Ülle Grišakov. Ehitas AS Terrat. Elektrisüsteemid haljasala, purskkaevu ja liuvälja elektritoitega varustamiseks ehitasid AS Elektritsentrum ning valgustussüsteemi rajas KH Energia Konsult AS. Tallinna Teede AS töömehed konserveerisid varemed ning täitsid ala kruusa ja liivaga.

 

Allikas: Tallinna Linnavalitsuse 15.05.2007 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.