Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi haldusala eelinfo 15.-21. august (2022-08-16 08:09:16)

Esmaspäeval, 15.08

Minister Madis Kallas ja Keskkonnaameti peadirektori asetäitja järelevalve valdkonnas Olav Avarasalu annavad Riigikogu keskkonnakomisjonis (algusega kell 10.00) ülevaate Umbusi jõe reostuse kohta.

Teisipäeval, 16.08

Kell 10.00-11.00 teeb Metsaosakond huvigruppidele LULUCF määruse muutmise läbirääkimiste hetkeseisust ülevaate ja tutvustab edasisi arenguid. Koosolek toimub veebikeskkonnas MS Teams (Liitu koosolekuga) Asjaomased asutused on oma sisendi juba andnud ja nüüd on kõigil Eesti inimestel see võimalus. Loe lähemalt: https://envir.ee/uudised/metsanduse-arengukava-mojude-hindamise-aruanne-ootab-arvamusi Lisainfo: Marju Kaasik, avalike suhete osakonna peaspetsialist (513 3165, marju.kaasik@envir.ee)

Kell 15.00 toimub elektrooniliselt ettevõtete ressursitõhususe investeeringute taotlusvooru infopäev. Alates 10. augustist saavad tööstusettevõtted alustada taotluste sisestamist e-toetuse keskkonnas, et saada KIKist toetust ressursitõhusate rohetehnoloogiate edendamiseks. Taotlusi saab esitada 7. septembril kell 10. Taotlusvooru eelarve on 13 788 746 eurot. Toetust antakse Euroopa Liidu taaste- ja vastupidavusrahastust (RRF) ja meetme töötas välja Keskkonnaministeerium. Lisainfo KIKi kodulehelt.

Saaremaal toimub veevõõrliikide leviku ennetamise ja tõrjumise praktiline koolitus. Keskkonnaameti spetsialistide ja keskkonnainspektoreid koolitab Eesti Maaülikool projekti "Invasiivsete võõrliikide tõrje Eesti magevetes" raames. Lisainformatsioon: Eike Tammekänd, loodushoiutööde büroo juhataja (5699 6334, eike.tammekand@keskkonnaamet.ee)

Kolmapäeval, 17.08

Keskkonnaagentuuri direktor Taimar Ala osaleb 17.−18. augustil Riias Põhja- ja Baltimaade meteoroloogiateenistuste direktorite (NORDMET) kohtumisel. Nõukogu eesmärgiks on teha riikidevahelist koostööd meteoroloogiliste vaatluste korraldamisel ning infohalduse, toodete ja teenuste arendusel.

Loodusmuuseum korraldab 17.08-19.08 nahkhiireretkeid Kadrioru pargis. Lisainfo Loodusmuuseumi kodulehelt.

Neljapäeval, 18.08

Kell 13.20-16.20 toimub Alutaguse huvikeskuses ametnike välitööde raames seminar "Jäätmemajanduse korraldamine Ida-Virumaal". Seminari eesmärgiks on anda ülevaade biojäätmetest, jäätmemajanduse rahastusmeetmetest ja arutada, kuidas Ida-Virumaal jäätmemajandus toimib ning mida saaks veel paremini teha. Millised on kohalike omavalitsuste ootused riigile? Seminaril teevad ettekanded Keskkonnaameti jäätmebüroo juhataja Reet Siilaberg ja Keskkonnaministeeriumi keskkonnakorralduse osakonna nõunik Mihkel Krusberg. Lisainfo: Karen Silts, keskkonnakorralduse osakonna peaspetsialist (5348 7924, karen.silts@envir.ee)

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.