Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-07-15 07:29:07)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks raske tervisekahjustuse tekitamine, kaks avaliku korra rasket rikkumist ja 34 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 33.

Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati 11 alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati 19 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Ähvardamine

13. juulil teatati, et 28-aastane mees ähvardas Põhja-Tallinnas Salme tänaval oma endist elukaaslast, 25-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kelmused
13. juulil alustati menetlust selles, et kannatanuga võeti ühendust näiliselt Suurbritannia, Iirimaa ja Eesti telefoninumbritelt ja pakuti võimalust investeerida k7trade.com platvormil. Selleks pidi ta võimaldama ligipääsu oma arvutile ja telefonile. Hiljem avastas kannatanu, et tema kontolt on kantud võõrale kontole 13 000 eurot.

13. juulil alustati menetlust selles, et kannatanule helistas väidetavalt Swedbanki turvateenistuse töötaja, kes rääkis kahtlastest tehingutest kontol ning palus nende tühistamiseks sisestada oma Smart-ID PIN-koodid. Hiljem avastas kannatanu, et tema nimele on võetud laenud ja tema kontolt on tundmatule kontole edasi kantud peaaegu 6500 eurot.

Arvutikelmus

13. juulil alustati menetlust selles, et kannatanu avastas, et tema kontol on tehtud tehinguid kogusummas enam kui 3300 eurot.

Harjumaa

Asja rikkumine ja hävitamine
13. juulil teatati, et Rae vallas Venekülas on lõhutud hoone aknad. Kahju on 4000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Omastamine

Politsei sai teate, et juuni lõpus unustas üks tartlane oma mobiiltelefoni Galaxy Note taksosse ning kui seda otsima hakkas, oli telefon juba omastatud. Kahju on umbes 1000 eurot.

Vargused

Politsei sai teate, et juuli alguses varastati Tartus Ringtee tänaval kaubanduskeskuse eest jalgratas Cube Aim Race. Kahju on 625 eurot.

Politsei sai teate, et ööl vastu 7. juulit varastati Tartus J. Kuperjanovi tänavalt jalgrattaparklast lukustatud valget värvi jalgratas Classic. Kahju on 500 eurot.

13. juulil avastati, et Tartus Kvissentali teel ehitusobjektile on sisse murtud ning varastatudgaasikatel, vanni- ja dušisegistid ja teisi esemeid. Kahju on 5800 eurot.

Viljandimaa

Avaliku korra raske rikkumine

13. juuli õhtul sai politsei väljakutse Viljandis Leola tänavale parki, kus kaks meest olid rünnanud ja löönud kolmandat meest. Kannatanu viidi esmaabi andmiseks traumapunkti, lööjad pidas politsei kuriteos kahtlustatavana kinni.

Piiriturvalisus

13. juuli õhtul kella 21 ajal aitasid piirivalvurid Räpina-Mehikoorma laevateel tähistamata võrkudesse kinni jäänud aluse võrgust vabastada ja sadamasse pukseerida. Info tähistamata võrkudest edastati keskkonnainspektsioonile.

13. juuli õhtul kella 22 ajal said piirivalvurid teate, et Räpina sadama lähistel jäi üks alus mõrda kinni. Enne pimedust ei õnnestunud paati vabastada, kuna see oli mõrras väga kõvasti kinni. Nii aitasid piirivalvurid paadiomaniku kaldasse ning täna päeval püüavad püüniste omanik ja paadiomanik koos aluse vabastada.

IDA PREFEKTUUR


Ida-Virumaa

Ähvardamine

13. juulil sai politsei teate, et Narvas Vabaduse tänaval asuvas korteris ähvardas 61-aastane mees 66-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Kehalised väärkohtlemised

13. juulil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Lehola tänaval lõi 55-aastane mees 45-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

13. juulil teatati politseile, et Narvas Lehe tänaval tekitas 63-aastane mees füüsilisi vigastusi 51-aastasele mehele. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

Politseile teatati, et 13. juulil varastati Kiviõlis Pikal tänaval kaablit. Juhtunu täpsemad asjaolud, sealhulgas kahju summa selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

13. juulil koostati Narva-I piiripunktis 19 sisenemiskeeldu. Neist üheksa Venemaa Föderatsiooni kodanikele, kaheksa Ukraina kodanikele ja kaks Moldova kodanikule.

LÄÄNE PREFEKTUUR


Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

14. juulil teatati, et Lääne-Nigula vallas tegi 32-aastane mees füüsiliselt haiget 21-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Kelmus

13. juulil alustati menetlust selles, et 2021. aasta suvel helistati tundmatute inimeste poolt 43-aastasele mehele ja ärgitati teda investeerima, mida mees, algselt krüptovaluutas, investeerimisplatvormil ka tegi. Seejärel loodi mehele ettekujutus, et tema investeeritud raha kasvab ning ärgitati meest raha juurde investeerima, mida ta samuti tegi. Esialgsetel andmetel investeeris kannatanu üle 20 000 euro, kui ta soovis enda investeeritud raha kätte saada, siis seda talle tagasi ei makstud. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.