Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-07-08 08:11:16)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 94 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 64 varavastast kuritegu, sealhulgas 38 vargust (4 eluruumidest; 2 sõidukitest). Lähisuhtevägivalla teateid oli 35. Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Tabati 5 alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati 9 sisenemiskeeldu, tuvastati 3 Schengeni viisaeeskirja rikkumist ning 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargused

6. juulil teatati, et Mustamäe Mäepealse tänava ehitusobjektilt varastati tööriistu. Kahju on 1000 eurot.

6. juunil teatati, et Kesklinna Võistluse tänava garaažist varastati hüdroskuuter. Kahju on 20 000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

6. juunil teatati, et Kiili vallas lõi 32-aastane naine terava esemega 35- ja 62-aastast meest. Politseinikud pidasid naise kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris teateid olulistest kuritegudest ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kelmus

Politseile teatati, et 22. juunil helistas end pangatöötajana tutvustanud naisterahvas Tapal elavale mehele, et teatada tema telefonis olevast viirusest, mille eemaldamiseks tuleb tal sisestada Smart-ID PIN-koodid, mida teataja ka tegi. Hiljem avastas meesterahvas, et tema pangakontolt on kantud võõrale kontole 6400 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

6. juulil teatati politseile, et Sillamäel Rohelisel tänaval asuvas korteris tekitas 31-aastane mees füüsilisi vigastusi enda 18-aastasele naisele. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

6. juulil teatati politseile, et Kiviõlis Aasa tänaval lõi 35-aastane mees 63-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kahtlustatavana kinni.

Vargus

Politseile teatati, et ajavahemikul 27. juunist - 6. juulini varastati Narvas Suur-Aguli tänaval asuva maja juurest Microcar M.Go. Kahju on kokku 3000 eurot.

Omastamine

Politseile teatati, et 5. juulil omastati Toilas Mere puiesteele unustatud mobiiltelefon Sony Xperia. Kahju on kokku 1360 eurot.

Piiriturvalisus

6. juulil avastasid piirivalvurid Narva linna piirivööndis lendamas mehitamata õhusõiduki. Droonilennutaja ei olnud teadlik, et Eesti Vabariigis ei tohi ilma Transpordiametiga kooskõlastuseta ja PPA-d eelnevalt teavitamata piirivööndis mehitamata õhusõidukit lennutada. Isikule määrati rahatrahv 200 eurot.

6. juulil tuvastati Narva I piiripunktis Schengeni viisaeeskirjade rikkumine Venemaa Föderatsiooni kodanikul. Mehele määrati rahatrahv, kohaldati riiki sisenemise keeld ning koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul.

6. juulil koostati Narva-I piiripunktis üheksa riiki sisenemiskeeldu. Neist kaks Ukraina kodanikele, neli Venemaa Föderatsiooni kodanikele ning üks Usbekistani ja üks Gruusia vabariigi kodanikule.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Asja rikkumine ja hävitamine

6. juulil alustati menetlust selles, et 2. juulil lõhuti Järva vallas esialgsetel andmetel elumaja ja kõrvalhoone aknaklaase ning siseneti lukustamata uksest ka majja, kus lõhuti mööblit ning tehnikat. Esialgsetel andmetel on kahju ligi 4000 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

6. juulil teatati, et Pärnus lõi 20-aastane mees elumajas enda pereliiget, 44-aastast meest. Politsei pidas 20-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargus

6. juulil alustati menetlust selles, et 29. juunil varastas tundmatu inimene Pärnus poest alkoholi, esialgsetel andmetel ligi 220 euro eest.

Raplamaa

Asja omavoliline kasutamine

6. juulil alustati menetlust selles, et ajavahemikul 5. juuli kuni 6. juuli varahommik on Rapla vallas võetud töökoja platsilt omavoliliselt sõiduk GAZ 53B, sõidetud sellega u 1,6 km kaugusele ja jäetud sinna maha.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.