Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2022-07-01 08:20:51)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 84 teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks raske tervisekahjustuse tekitamine, 41 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 28. Registreeriti kaks inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest, neist üks joobes juhi süül. Tabati neli alkoholi- ja kaks narkojoobes sõidukijuhti.

Piiril väljastati seitse sisenemiskeeldu, tuvastati kolm Schengeni viisaeeskirja rikkumist ning Eestist saadeti välja kaks isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

29. juunil teatati, et Põhja-Tallinna Vabriku tänava korteris tekitas mees viga oma 43-aastasele elukaaslasele.

29. juunil sai politsei teate Lasnamäe Meeliku tänava kortermajja, kus 77-aastane naine lõi 59-aastast meest. Politseinikud pidasid naise kinni.

29. juunil toimus Lasnamäel Loitsu tänaval kahe mehe vahel konflikt.

29. juunil teatati, et Lasnamäe Mahtra tänava kortermajas lõi 65-aastane mees oma naabrit, 53-aastast naist.

29. juunil teatati, et Põhja-Tallinna Mulla tänaval asuvas majas lõi 25-aastane mees oma 21-aastast elukaaslast. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juunil sai politsei väljakutse Loksa linna Posti tänava kortermajja, kus 57-aastane mees lõi 37-aastast naist.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

28. juunil varastati Tartus Riia tänava spordikooli juurest jalgratas. Kahju on selgitamisel.

29. juunil teatati, et Tartus Kalda teel asuva kaupluse juurest varastati lukustamata jalgratas. Kahju on 400 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 29. juunit puhkes Elva valla puhkekeskuses ühiselt alkoholi tarvitanud naiste vahel tüli, mille käigus sai viga 23-aastane naine, kes esmaabiks haiglasse pöördus. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

29. juunil kella 20.10 ajal kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel 1968. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 79 päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eestis. Naisele määrati rahatrahv, koostati lahkumisettekirjutus ja kehtestati kaheks aastaks ning kuueks kuuks sissesõidukeeld.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused

29. juuni öösel varastati Lüganuse vallas kaevemasinatest kütust. Kahju on umbes 500 eurot.

30. juunil avastati, et Toilas Pühajõe külas autost on varastatud kompressor, generaator, ketaslõikur ja kaks trelli. Kahju on umbes 1000 eurot.

Politsei sai teate, et möödunud aasta kevadel on Narvas Rahu tänaval korterist varastatud kollektsioonimündid. Kahju on 2225 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

29. juuni õhtul lõi 46-aastane mees Kohtla-Järvel Outukompu tänaval majas naist, kes sai viga. Politsei uurib juhtunut kriminaalmenetluses.

29. juuni õhtul lõi 31-aastane mees Sillamäel Kesk tänaval korteris oma abikaasat, kes sai viga. Politsei uurib juhtunut kriminaalmenetluses.

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. juuni õhtul lõid kaks meest Tamsalus Toome tänaval aiamaal neile tuttavat meest, kes sai viga. Politsei pidas lööjad kuriteos kahtlustatavana kinni.

Piiriturvalisus

29. juunil kontrollisid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis viit inimest, kel puudusid vastavad dokumendid ja seaduslik alus Schengeni territooriumile sisenemiseks ning kes suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

29. juunil sai politsei teate, et Türi vallas lõi 23-aastane mees avalikus kohas enda elukaaslast, 20-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

29. juunil alustati menetlust selles, et 23. juunil löödi Tori vallas tundmatu inimese poolt avalikus kohas sõidukis maganud 25-aastast meest, kes sai viga.

Kehaline väärkohtlemine

29. juunil alustati menetlust selles, et 23. juunil lõi 41-aastane mees korteris enda elukaaslast, 41-aastast naist.

Kelmus

29. juunil alustati menetlust selles, et 22-aastane naine ostis 8. juunil läbi sotsiaalmeedia kanali tundmatu inimese käest mobiiltelefoni iPhone ning tegi ülekande summas 290 eurot. Rohkem ei ole naine müüjaga ühendust saanud, samuti ei ole temani jõudnud soovitud telefon ega üle kantud raha.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

29. juunil teatati, et Raplas lõi 38-aastane naine avalikus kohas tuttavat 49-aastast meest.

Vargus

26. juunil varastati Raplas raudteejaama jalgrattaparklast musta-punase raamiga jalgratas Bottecchia Tonale. Kahju on 600 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

30. juunil sai politsei teate, et Kuressaares lõi 34-aastane mees 35-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 34-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.