Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-06-22 08:21:05)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 76 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra rikkumine, 48 varavastast kuritegu, sh 28 vargust. Lähisuhtevägivallast teatati politseid 26 korral. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati seitse alkoholijoobes ja kolm narkojoobe kahtlusega sõidukijuhti.

Piiril väljastati seitse sisenemiskeeldu.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

20. juunil teatati plahvatusest Haaberstis Õismäe tiigi läheduses. Patrullpolitseinike saabudes korrarikkujaid enam ei olnud. Pealtnägija sõnul oli seal vahetult enne plahvatust viibinud mitmeliikmeline seltskond, kes panid midagi põlema ja viskasid põõsasse. Kohapeal käisid ka Päästeameti demineerijad, kes tegid kindlaks, et tegemist ei ole lõhkekehaga, vaid pürotehnilise tootega. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

Kehalised väärkohtlemised
20. juunil alustati menetlust selles, et naaber lõi Põhja-Tallinnas Erika tänaval 45-aastast meest ja tekitas talle valu.

20. juunil alustati menetlust selles, et Haaberstis Paldiski maanteel rünnati 21-aastast naist ja tekitati talle valu.

20. juunil teatati, et 34-aastane mees lõi Mustamäel Retke teel asuvas korteris endale tuttavat 31-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid lööja kinni. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes.

20. juunil teatati, et Lasnamäel Pallasti tänaval löödi joobes 40-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

Vargused
20. juunil alustati menetlust selles, et bussis varastati seljakotist mobiiltelefon Samsung väärtusega 1500 eurot.

20. juunil alustati menetlust selles, et Pirital Kikkapuu teel varastati robotniiduk Husqvarna väärtusega ligikaudu 1800 eurot.

20. juunil alustati menetlust selles, et Pirital Volmre tänaval varastati ehitussoojakust seadmeid väärtusega 2000 eurot.

Kelmused

20. juunil alustati menetlust selles, et internetis krüptorahaga kauplemise reklaami leidnud mehele pakuti investeerimisvõimalusi ja kaugligipääsu võimaldava programmi TeamViewer abil võeti tema nimele laenu ja kanti tema kontolt erinevatele kontodele kokku üle 14 000 euro.

20. juunil alustati menetlust selles, et telefoni teel pangakonto PIN-koodi võõrale inimesele andnud naise kontolt kadus 20 000 eurot.

Harjumaa

Kelmused
20. juunil alustati menetlust selles, et eelmisel aastal kauplemisplatvormil 14 000 eurot kaotanud mehele pakuti võimalust kaotatud summa tagasi saada ja selleks kanti kaugligipääsu võimaldava programmi TeamViewer abil tema kontolt erinevatele kontodele kokku ligikaudu 8000 eurot.


20. juunil alustati menetlust selles, et telefoni teel pangakonto PIN-koodi võõrale inimesele andnud naise kontolt kadus 3500 eurot.

Piiriturvalisus

20. juunil koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja sissesõidukeeld kaheks kuuks 2000. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikule. Mees oli viibinud Eestis seadusliku aluseta 23 kalendripäeva.

20. juunil koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja sissesõidukeeld kolmeks aastaks 1989. aastal sündinud Gruusia kodanikule. Mees juhtis Tallinnas mootorsõidukit joobeseisundis.

LÕUNA PREFEKTUUR


Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 19. juunit puhkes Põlva vallas jaanitulel tüli kahe mehe vahel. Kähmluses sai viga 32-aastane mees. Tüli tagamaid ja täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Vargused

20. juunil avastati, et Luunja vallas Kabina külast varastati kolm jooksu rehve. Esialgne kahju on 300 eurot.

Politseile laekus teade, et nädalavahetuse vältel varastati Tartus Raatuse tänava vaba juurdepääsuga ehitusobjektilt mitusada meetrit kaablit. Kahju on 4257 eurot.

Ööl vastu 20. juunit varastati Tartus Filosoofi tänava puukuurist jalgratas Aspect. Vargusega tekitatud kahju on 390 eurot.

Piiriturvalisus

20. juunil tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa Föderatsiooni ja ühel Ukraina kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Isikud suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.


IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

20. juunil avastati, et Narva-Jõesuus Kesk tänaval on lõhutud rõduaken ning korterist varastatud oranži-musta värvi jalgratas Stevens ja muid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Piiriturvalisus

20. juunil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise Venemaa Föderatsiooni kodanikul, 25-aastasel mehel, kel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mees suunati tagasi Venemaale.

20. juunil kontrollisid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestist väljumisel Ukraina kodanikku, 39- aastast meest, kes oli viibinud Schengeni riikide territooriumil seadusliku aluseta 82 päeva, neist kaks päeva Eesti Vabariigis. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati sissesõidukeeld.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Looma julm kohtlemine
20. juunil alustati menetlust selles, et 12. juunil teavitati Eesti Loomakaitse Liitu Kilingi-Nõmmel olevast koerast, kes oli lühikese keti otsas ning kelle tervislik seisund oli halb.

Vargus
20. juunil teatati, et Pärnus on Oja tänaval asuvast parklast sama päeva hommikul varastatud omavalmistatud elektriratas. Esialgsetel andmetel on kahju 1000 eurot.

Arvutikelmus
20. juunil alustati menetlust selles, et 14. juunil saadeti 19-aastasele neiule sõnum väidetavast pangast, milles öeldi, et tema Smart-ID on deaktiveeritud ja paluti vajutada sõnumil olevale lingile. Seda neiu ka tegi ning avastas hiljem, et tema arvelt on kantud kahele tundmatule arvele esialgsetel andmetel ligi 356 eurot. Üle kantud raha ei ole võimalik tagasi saada.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.