Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-06-17 07:13:56)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 114 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 58 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 23. Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 11 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati üheksa, narkojoobe kahtlusega autojuhte neli.

Piirilt väljastati 26 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja kaks inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

15. juunil teatati, et Kesklinnas Viru tänaval baaris ründas 26-aastane mees 54-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

15. juunil teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval korteris ründas 44-aastane mees oma abikaasat, 41-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

15. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Kolde puiesteel varastati sõiduauto BMW küljepeeglid. Tekitatud kahju esialgsetel andmetel 500 eurot.

Piiriturvalisus

15. juunil teavitati Tallinna piiripunkti, et lennujaama julgestuskontrollis avastati reisija käsipagasist libliknuga. Tallinna piiripunkti patrull tuvastas, et libliknuga kuulus 2000. aastal sündinud Ameerika Ühendriikide kodanikule, kes ei teadnud, et nuga on keelatud. Nuga võeti relva ja laskemoona üleandmise-vastuvõtmise akti alusel ära.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

9. juuni hommikul avastati, et Tartus Väike kaare tänava eramu ette pargitud sõiduauto Volkswagen Passat on kadunud. Esialgne kahju on 700 eurot. Vargusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

11. juuni hilisõhtul varastati Tartus Tähe tänava rulapargist seljakott JBL kõlari ja võtmetega. Esialgne kahju on 390 eurot.

Piiriturvalisus

15. juunil tõkestati Luhamaa piiripunktis neljal ja Koidula piiripunktis ühel Venemaa Föderatsiooni kodanikul Eestisse sisenemine, kuna neil puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused

15. juunil avastasid Koidula piiripunkti piirivalvurid Venemaa Föderatsioonist piirile saabunud Läti numbrimärgiga veokit kontrollides, et autorongi sõidumeeriku plomm on purunenud. Lisaks avastati raskeveokil veel teisigi tehnilisi puudusi, mistõttu kehtestati haagisele sõidukeeld ning autorong paigutati vigade kõrvaldamiseni tolliplatsile.

16. juunil tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine viiel Moldova kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kelmus

15. juunil alustati menetlust selles, et 27-aastane mees kandis 5. juunil sülearvuti ostmiseks teise inimese pangakontole 700 eurot. Paraku ei ole ta saanud kätte ostetud arvutit ega tagasi üle kantud raha.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

15. juunil teatati politseile, et Viru-Nigula vallas Kõrkkülas asuvas majas lõi 54-aastane mees omavahelise konflikti käigus 39-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. juunil teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospektil asuvas korteris lõi 53-aastane mees omavahelise konflikti käigus 41-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

15. juunil teatati politseile, et Kohtla-Nõmmel Männiku tänaval tekitati füüsilisi vigastusi 34-aastasele naisele. Politseinikud pidasid 33-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Piiriturvalisus

15. juunil tuvastati Narva I piiripunktis Schengeni viisaeeskirjade rikkumine kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul. Isikutele määrati rahatrahv, kohaldati riiki sisenemise keeld ning koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul.

15. juunil koostati Narva-I piiripunktis 19 riiki sisenemiskeeldu. Neist üks koostati Gruusia kodanikule, üks Ukraina kodanikule ja 17 Venemaa Föderatsiooni kodanikele.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna
prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.