Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-06-16 08:12:13)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 88 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 54 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 26. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati üheksa.

Piirilt väljastati 16 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja kaks inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

14. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Suur-Patarei tänaval korteris ründas 26-aastane mees oma elukaaslast, 23-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

14. juunil teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval korteris ründas 38-aastane mees oma abikaasat, 36-aastast naist. Konflikti juures viibisid ka alaealised lapsed. Politseinikud pidasid mehe kinni.

14. juunil teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval trepikojas ründas 32-aastane mees talle tuttavat 36-aastast naist. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Ründaja lahkus enne politsei saabumist.

14. juunil teatati, et Lasnamäel Arbu tänaval korteris tekkis konflikt elukaaslaste, 24-aastase mehe ja 20-aastase naise vahel. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Harjumaa

Kelmus

14. juunil alustati menetlust juhtumis, kus Viimsi vallas elavale 75-aastasele naisele saabus SMS SEB panga nimelt, milles kirjutati, et tema pangakonto külmutatakse. Hiljem saabus ka teine SMS, milles kirjutati, et tema pangakaart on ühendatud Apple Pay'ga. Naine vajutas sõnumis olnud lingile, kuhu sisestas ka oma paroolid. Kelmid kandsid naise kontolt edasi 2798 eurot.

Vargused

14. juunil teatati, et Saue linnas on kuurist varastatud jalgratas. Kahju 450 eurot.

14. juunil teatati, et Saue linnas on varastatud kortermaja eest laste jalgratas väärtusega 350 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Valeraha teade

14. juunil laekus politseile teade, et Põltsamaa kaupluses avastati võltsimistunnustega 50-eurone rahatäht, mis saadeti ekspertiisi.

Tartumaa

Kelmused

Politsei poole pöördus Tartus elav naine, kes oli maikuu lõpus leidnud kuldse börsi kaudu tõukoera müügikuulutuse. Naine pöördus müüja poole sooviga soetada lemmiklooma, ta kandis koera ostu eest ning transpordikuludena üle 580 eurot, kuid koer naiseni seni jõudnud ei ole. Lemmiku üle andmise asemel hakkas müüja erinevatel ettekäänetel naiselt looma eest täiendavaid summasid küsima. Praeguseks on naine võõrale väidetavale koeramüüjale kandnud 1760 eurot, kuid soovitud lemmikut seni kätte saanud ei ole. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

14. juunil sai Elvas elav naine SEB pangast sõnumi infoga, et tema konto on blokeeritud ning selle taasavamiseks saadeti talle link, millele sisenedes ja oma autentimiskoodid sisestades pidanuks probleem lahenema. Naine vajutas edastatud lingile, sisestas oma koodid ning avastas hiljem, et tema pangakontolt on kadunud 450 eurot.

Vargus

30. mail varastati Tartus Kandikülas Botecchia jalgratas. Kahju on 270 eurot.

Piiriturvalisus

14. juunil tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kuna tal puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

14. juunil teatati, et Pärnus varastati Riia maanteel poe eest lukustatud jalgratas Next. Esialgsetel andmetel on kahju 350 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

14. juunil teatati, et Kuressaares löödi avalikus kohas tundmatu mehe poolt 33-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

14. juunil sai politsei teate, et Kuressaares on maja hoovist ära varastatud musta värvi sepistatud jalgvärav väärtusega 1000 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

Politseile teatati, et 14. juunil varastati Iisaku alevikust Nurga tänaval asuva maja garaažist mootorsaag. Esialgne kahju on 400 eurot.

Politseile teatati, et 13. juunil varastati Toila alevikust Nurme tänaval asuva maja kõrvalhoonest tööriistu. Esialgne kahju on 500 eurot.

Politseile teatati, et 13. juunil varastati Narvast jalgratas Pitbike. Esialgne kahju on 250 eurot.

Piiriturvalisus

14. juunil koostati Narva-I piiripunktis 13 riiki sisenemiskeeldu. Neist üks koostati Ameerika Ühendriikide kodanikule ja 12 Venemaa Föderatsiooni kodanikele.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna
prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.