Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2022-06-15 08:35:43)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra rasket rikkumine ja 53 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Lähisuhtevägivalla teateid oli 42. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 15.

Registreeriti kolm Schengeni viisaeeskirja rikkumist ja üks piirirežiimi rikkumine. Piirilt saadeti tagasi 14 inimest ja Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rikkumine

13. juunil teatati, et Lasnamäel Muhu tänaval ründas alkoholijoobes 45-aastane naine 39-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

Kehalised väärkohtlemised

13. juunil teatati, et Pirital Kailu teel majas ründas 60-aastane mees oma abikaasat, 59-aastast naist. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes.

13. juunil teatati, et Nõmmel Ilmarise tänaval tekkis konflikt kahe mehe vahel, milles sai viga 80-aastane mees. Ründaja lahkus sündmuskohalt enne politsei saabumist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

13. juunil teatati, et Kristiines Tihase tänaval korteris lõi 46-aastane mees 30-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

13. juunil teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel korteris tekkis alkoholitarvitamise ajal konflikt abikaasade vahel, mille käigus 61-aastane mees lõi oma 51-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kelmused

13. juunil alustati menetlust juhtumis, kus Mustamäel elavale 37-aastasele mehele helistati väidetavalt Swedbankist ja teatati, et tema nimelt on tehtud laenutaotlused. Samuti pakuti mehele kaardikindlustust. Kindlustuse tegemiseks pidi mees kinnitama oma PIN-koodid. Seejärel laekus mehe kontole 14 000 eurot laenu ja helistajad tegid talle ettepaneku, et nad kannavad selle raha tagasi. Mees oli nõus ning kinnnitas taas tehingu PIN-koodiga. Kokku kanti mehe kontolt nõnda ära 9900 eurot.

13. juunil alustati menetlust juhtumis, kus Mustamäel elav 27-aastane naine nägi Facebookis Swedbanki loterii reklaami, mida mööda liikus ta väidetavalt Swedbanki kodulehele, kus ta pidi sisenema internetpangatunnuste ja PIN-koodiga, kuid sai sisenemisel veateate. Seejärel helistasid naisele väidetavad politsei ja Swedbanki töötajad, kes lõid naisele vale ettekujutuse ebaseaduslikust laenu vormistamisest, mille tühistamiseks pidi naine kinnitama veel tehinguid oma PIN-koodidega. Selle tulemusel vormistati naise nimele kiirlaen summas 4500 eurot ning kanti tema kontolt edasi 5150 eurot.

13. juunil alustati menetlust juhtumis, kus Mustamäel elavale 45-aastasele naisele helistas väidetav Swedbanki töötaja, kes lõi naisele vale ettekujutuse pangakonto kindlustamisest. Kindlustuse saamise pidi naine kinnitama Smart-ID koodidega, kuid tegelikult selle tulemusena sisenesid kelmid tema internetipanka ja kandsid tema kontolt edasi 8999 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

13. juunil teatati, et Tartus Rahu tänavalt on varastatud paadimootor. Vargusega tekitatud kahju on 2000 eurot.

Võrumaa

Asja omavoliline kasutamine

13. juuni hommikul teatati, et Rõuge vallas ärandas 25-aastane mees sõiduauto Volkswagen Passat, millega tegi avarii. Esialgsetel andmetel jättis mees avariilise masina teekraavi ning liikus jalgsi lähedal asuva taluni, kust võttis kasutada lukustamata sõiduauto. Taluõuelt kasutada võetud Opel leiti tee servast seismast ning masina ärandanud joobetunnustega mees magas selles. Politsei pidas ta kuriteos kahtlustatavana kinni ning juhtunu täpsemaid üksikasju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

13. juunil kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel 40-aastast Serbia Vabariigi kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 10 päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eestis. Isikule määrati rahatrahv ning kehtestati kolmeks kuuks sissesõidukeeld.

13. juunil tõkestati Luhamaa piiripunktis kahel inimesel Eestisse sisenemine, kuna neil puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. juunil teatati, et Kärdlas lõi 23-aastane mees elumajas 52-aastast meest, kes sai viga.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. juunil sai politsei teate, et Pärnus lõi avalikus kohas esialgsetel andmetel 27-aastane naine 28-aastast naist ning 24-aastane mees 25-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

13. juunil alustati menetlust selles, et Pärnus Papiniidu tänaval varastas tundmatu inimene 7. juunil kauplusest erinevat alkoholi ja mütsi. Esialgsetel andmetel on kahju ligi 279 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

13. juunil teatati, et Rapla vallas lõi 20-aastane mees avalikus kohas tuttavat 53-aastast meest, kes sai viga.

Vargus

13. juunil alustati menetlust selles, et 11. juunil on Märjamaa vallas varastatud korterist esialgsetel andmetel ligi 5000 eurot sularaha.

Saaremaa

Asja rikkumine ja hävitamine

13. juunil alustati menetlust selles, et täpselt tuvastamata ajal on Tirbi külas ettevõttele kuuluval kinnistul omavoliliselt tehtud raiet ning maha võetud kadastikku. Täpne kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

Politseile teatati, et 8. juunil varastati Narvas võidu prospektil asuvast korterist reisikott ja sularaha. Esialgne kahju on 500 eurot.

Piiriturvalisus

13. juunil koostati Narva-I piiripunktis 11 riiki sisenemiskeeldu. Neist üks koostati Ukraina kodanikule, üks Moldova kodanikule ja üheksa Venemaa Föderatsiooni kodanikele.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna
prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.