Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeerium kavandab maaelusaateid (2004-10-10 12:10:32)
Põllumajandusministeerium otsib riigihanke kaudu tootjat, kes hakkaks valmistama maaelu idealiseerivaid telesaateid.
Saadete eesmärgiks on edastada maaelu positiivne kuvand vaatajatele, ennekõike aga inimestele, kelle side maaga on jäänud linnastumise tagajärjel nõrgaks.

Lisaks tuleb saadetes kajastada maaelu mitmekülgsust ja inimeste tegemisi erinevates Eesti piirkondades, suurendades sel moel vaatajate huvi maaelu vastu ja soodustades siseturismi ning kodumaise toodangu tarbimist.

Samuti tuleb saates kajastada riigi meetmeid maaelu edendamiseks, näidata nende kasutusvõimalusi ja selgitada toetusabinõudest lähtuvaid arenguid maal.

Pakkumisel osalejatele on ministeerium seadnud mitmeid tingimusi: nii näiteks peab pakkuja aastane netokäive televisioonisaadete tootmisest või muust seda laadi tegevusest olema vähemalt 1,5 miljonit krooni.

Ka peab pakkujal olema viimase kolme aasta jooksul televisioonisaadete tootmise või muu seda laadi kogemus. Selle tingimuse täitmise tõendamiseks tuleb pakkujal esitada loetelu lepingutest ostja, lepingu sisu ja maksumuse äranäitamisega. Esitada tuleb loetelu viimase kolme aasta kohta. Pakkujal peab teenuse osutamiseks olema komplekteeritud meeskond, kuhu kuuluvatel isikutel on vajalikud erialane haridus ja töökogemus.

Selle tingimuse täitmise tõendamiseks peab pakkuja esitama meeskonna liikmete nimed, nendevahelise tööjaotuse, CV-d ning iga meeskonnaliikme kirjaliku kinnituse selle kohta, et ta on nõus teenuse osutamisel osalema.

Pakkumisi saab esitada 26. oktoobrini. Saated peaksid eetrisse minema järgmise aasta sügisest 2006. aasta juulini.

Keskkonnaministeerium ostis septembris kolm saatesarja, makstes nende eest ligi 2,5 miljonit krooni.

Allikas: põllumajandus- ja maaeluportaal PIKK.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.