Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2022-06-03 07:55:40)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Lähisuhtevägivalla teateid oli 23. Varavastastest kuritegudest teatati 37, sh vargustest 26 korral. Registreeriti üheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kümme inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati kümme. Piiril väljastati 12 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
1. juunil teatati, et 34-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 40-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi.

Vargused
1. juunil alustati menetlust selles, et Haaberstis Paldiski maanteel asuvast kauplusest varastati tolmuimeja ja televiisor. Kogukahju on üle 1800 euro.

1. juunil alustati menetlust selles, et Nõmmel Päikese puiesteel varastati ehitusobjektilt tööriistu ja ehitusmaterjale. Kogukahju on umbes 4000 eurot.

1. juunil alustati menetlust selles, et Mustamäel Akadeemia teel asuvas meelelahutusasutuses varastati riietusruumi lukustatud kapist rahakott. Kahju on üle 2000 euro.

Kelmused

1. juunil alustati menetlust selles, et Lasnamäel elava naisega võttis Viberi suhtlusrakenduse kaudu ühendust väidetav Google'i töötaja, kes teavitas tema kontole sisehäkkimisest ja palus alla laadida AnyDeski programmi. Kannatanu sai järgmise kõne väidetavalt Swedbanki töötajalt, kelle kinnitusel on sisse häkitud ka naise pangakontole. Kõne käigus juhendati kannatanut sisestama pangakontole sisse logimiseks oma PIN-koodid. Hiljem avastas naine, et tema kontolt on tundmatule kontole edasi kantud ligikaudu 10 000 eurot.

1. juunil alustati menetlust selles, et Põhja-Tallinnas elava naisega võttis väidetavalt ühendust Swedbanki töötaja, kellega kõneledes sisestas naine arvutis pangakontole sisse logimiseks oma PIN-koodid. Hiljem avastas kannatanu, et tema kontolt on tundmatule kontole edasi kantud ligikaudu 1600 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. juunil teatati, et 52-aastane mees lõi Maardus Soosalu tänaval oma elukaaslast, 58-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Piiriturvalisus

1. juunil saabus Dublinist Tallinna lennujaama 1993. aastal sündinud määratlemata kodakondsusega naine, kellel puudus viisa või elamisluba. Talle väljastati sisenemiskeeld ja toimetati tagasilennuni kinnipidamiskeskusesse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

1. juuni ennelõunal varastati Tartus Kaunase puiestee õppeasutuse juurest lukustatud elektriline tõukeratas. Kahju on 439 eurot.

Viljandimaa

Kelmus

Politsei poole pöördus Viljandimaal elav naine, kelle meiliaadressile laekus laenupakkujalt maksegraafik.Naine pöördus asjaolude selgitamiseks politsei poole, sest tema enda sõnul mingit laenu taotlenud ei olnud. Kahju on 5223 eurot ning kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

31. mail koostati Lõuna prefektuuris ettekirjutused Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul kahele Kirgiisi Vabariigi kodanikule, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 62 kalendripäeva seadusliku aluseta. Isikutele kohaldati kolmeks kuuks sissesõidukeelud.

1. juunil koostati Lõuna prefektuuris ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul Usbekistani Vabariigi kodanikule, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis kaheksa kalendripäeva seadusliku aluseta. Isikule kohaldati kaheks aastaks sissesõidukeeld.

1. juunil kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsiooniametnikud Jõgevamaal Põltsamaa vallas ehitusobjekti selgitamaks, kas inimesed töötavad seal seaduslikult. Kontrolliti kaht juriidilist ja 10 füüsilist isikut ning avastati üks seadusliku aluseta riigis viibiv inimene, kes objektil töötas. Isikule määrati rahatrahv, talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks ning lisaks kohaldati kaheks aastaks sissesõidukeeld.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. juunil teatati politseile, et Narvas A. Puškini tänaval lõi 53-aastane mees oma 55-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus
1. juunil teatati politseile, et Alutaguse vallas Võrnu külas varastati riigimetsa. Esialgne kahju on 2000 eurot. Politsei pidas varguses kahtlustatava 61-aastase mehe kinni.

Politseile teatati, et 1. juunil varastati Narvas A-A. Tiimanni tänaval asuvast kauplusest alkohoolseid jooke. Kahju on kokku 110,02 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

1. juunil teatati politseile, et Lüganuse vallas Rebu külas varastati täpselt tuvastamata ajal põllumaalt kaks agrekaati. Esialgne kahju on 3000 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

1. juunil teatati politseile, et viimase ööpäeva jooksul on Kohtla-Järvel Uus-Tehase tänavale pargitud veoauto kütusepaagist varastatud diiselkütust. Esialgne kahju on 300 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

1. juunil kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel ühte Venemaa Föderatsiooni kodanikku ja ühte Moldova Vabariigi kodanikku, kelle reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged ja neil puudusid reisi eesmärki ning tingimusi õigustavad dokumendid. Isikutele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

1. juunil kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestist sisenemisel Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kel puudus kehtiv viisa või elamisluba. Isikutele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

1. juunil tõkestati Narva-1 piiripunktis riiki sisenemine viiele Venemaa Föderatsiooni kodanikule, sest neil puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
2. juunil teatati, et Paides varastati täpselt tuvastamata ajal kinnistul olevast kõrvalhoonest Husqvarna Raider R216. Esialgsetel andmetel on kahju 4500 eurot.

Pärnumaa

Ähvardamine
1. juunil sai politsei teate, et Pärnus ähvardas 18-aastane mees 35-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna
prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.