Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu linna lastekaitsepäev kutsub üles olema Sina ise! (2022-06-01 08:58:54)

Täna, 1. juunil toimub ülelinnaline Tartu lastekaitsepäev "Julge olla Sina!", mis innustab tegelema asjadega, mida tehes tunned end kõige rohkem endana.

Noorsootöö keskus kutsub kõiki üles jagama enda lugu sotsiaalmeedias teemaviitega #julgusollasina, et innustada igas vanuses noori olema nemad ise ja tegelema asjadega, mis neile päriselt rõõmu valmistavad. Kes veel ei ole leidnud endale meelepärast hobi või tahaksid proovida midagi uut, siis neile pakub pika traditsiooniga lastekaitsepäeva programm mitmekülgseid tegevusi.

Töötoad, mis algavad kell 10.00, toimuvad nii kesklinnas kui ka asutuste enda ruumides ning on kõikidele osalejatele tasuta. Täpsem info asukohtade ja kõikide osalevate organisatsioonide tegevuste kohta on leitav
siit.

Tartu Kaubamaja kõrval asuva lava programm alustab kell 12.00 ja kestab hilisõhtuni välja. Lavaprogrammi on loonud Tartu 2024 Extended noorteprogrammi noored projektist LOOMEEN, kes on kava kokku pannud noortest andekatest artistidest andes võimaluse osadel neist teha oma esimene avalik esinemine. Kell 19.00 astub lavale Eesti selleaastane Eurovisioonitäht Stefan! Vaata täielikku
lavaprogrammi.https://fb.me/e/1lk5drqmM

Tartu linna lastekaitsepäeva suurpartneriks on Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 koostöös noorteprojektide LOOMEEN, Extended Exchange ja Natura Obscuraga. Sündmust toetavad Tartu linn ja Tartu Kaubamaja ning sponsoreerivad A. Le Coq, Brain Games, Emajõe Lodjaselts, Escape Tartu, Kommipomm ja Külm jäätis.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.