Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 22. nädala eelinfo (2022-05-30 08:22:40)

Esmaspäev, 30. mai

· Algusega kell 10 toimub Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi (EMKFi) 2014-2020 seirekomisjoni istung, kus tutvustatakse 2021. a seirearuannet, fondi rakendamise seisu ning tehtud teavitustööd. Lisaks annab Euroopa Komisjon ülevaate EMKF 2014-2020 ja Euroopa Merendus-, Kalandus- ja Vesiviljelusfondi (EMKVF) 2021-2027 võimalikest kriisimeetmetest. Osaleda saab nii Maaeluministeeriumi suures saalis kui ka Zoomi vahendusel.

· Maaeluministeeriumi taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu, sama osakonna osakonnajuhataja asetäitja Tarvo Järve ja õigusosakonna nõunik Katrin Pööra osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil väetiseseaduse, kemikaaliseaduse ja toote nõuetele vastavuse seaduse muutmise seaduse eelnõu (614 SE) arutelul teise lugemise ettevalmistamiseks.

Teisipäev, 31. mai

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb kell 10 toimuval valitsuskabineti nõupidamisel.

· Maaeluministeeriumi kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome osaleb Riigikogu keskkonnakomisjoni istungil kalapüügiseaduse muudatuste tutvustamisel.

· Algusega kell 10 toimub lühikeste tarneahelate või kohalike turgude kaudu põllumajandustoodete ja toidu turustamisvõimaluste arendamise toetuse infotund Zoomi vahendusel. Meetme taotlusvoor on avatud 9.-16. juunini. Osalemiseks palume ette registreeruda: https://www.agri.ee/et/node/9303

Kolmapäev, 1. juuni

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb Riigikantselei rohepoliitika juhtkomisjoni istungil.

Neljapäev, 2. juuni

· Kell 10 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 3. juuni

· Maaeluminister Urmas Kruuse ja Maaeluministeeriumi juhtkonna liikmed osalevad Paides E-Piima tootmishoone pidulikul avamisel ja nurgakivi paigaldamisel.

· Kell 14 osalevad Maaeluminister Urmas Kruuse ja Maaeluministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann Soome suursaadiku vastuvõtul.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.