Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu planeerib huvihariduse- ja tegevuse ning kultuurivaldkonna ühingutele energiakulude hüvitist (2022-05-27 08:30:32)


Linnavalitsus saatis volikogule eelnõu, millega soovitakse hüvitada huviharidust ja huvitegevust pakkuvatele ning kultuurivaldkonnas tegutsevatele ühingutele erakorralisest energiahindade kasvust tingitud kommunaalkulude tõusu.

Eelnõu kohaselt saavad ühingud taotleda 2022. aasta suvel ühekordset hüvitist 2021. a novembrist kuni 2022. a jaanuarini tasutud elektri- ja küttekulude eest eeldusel, et kulud on võrreldes perioodiga 2020. a november kuni 2021. a jaanuar suurenenud vähemalt 20%.

Toetust antakse kuni kahekordses kulude suurenemise ulatuses, toetuse ülemmäär on 5000 eurot ühe taotleja kohta.

Toetuse taotlemiseks tuleb esitada taotlus Tartu linnaportaalis ajavahemikus 20. juuni kuni 8. juuli 2022. a. Tartu linn on huvihariduse ja -tegevuse ning kultuurivaldkonna koostööpartneritele energiahindade tõusu hüvitamiseks lisaeelarvesse planeerinud 90 000 eurot.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.