Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Konverents "Tervis tuleb metsast" (2004-10-10 11:53:34)
Kolmapäeval, 13. oktoobril kell 10 algab Tallinnas Õpetajate Majas (Raekoja plats 14) metsa ning hariduse ja tervise seoseid käsitlev konverents "TERVIS TULEB METSAST".
Ürituse korraldavad Eesti Koolimetsade Ühendus ja Eesti tervist edendavad koolid. Ettevõtmist toetavad Keskkonnaministeerium, Eesti Erametsakeskus ja Ilm.ee.

Eesti Koolimetsade Ühendus (EKÜ) on kodanike omaalgatuslik mittetulundusühing. Ta ühendab inimesi, kelle jaoks mets on eelkõige elurikas õpikeskkond. EKÜsse kuuluvad õpetajad, ettevõtjad, poliitikud, haridus- ja keskkonnaametnikud ning ajakirjanikud. EKÜ on üle-euroopalise programmi "Õppimine metsa kaudu" (Learning about Forests) ning rakendusteadusliku uuringu "Mets, puud ning inimese tervis ja heaolu" (Forests, Trees and Human Health and Well-being) koordineerijaks Eestis.

Liikumine Tervist edendavad koolid (TEK) on rahvusvaheline programm, mis sai alguse Maailma Terviseorganisatsiooni, Euroopa Nõukogu ja Euroopa Komisjon ühisest projektist.
Tervist edendava kooli eesmärgiks on luua turvaline keskkond õppimiseks ja töötamiseks ning sotsiaalsete toimetulekuoskuste omandamiseks. Eesti liitus Euroopa võrgustikuga 1993. a märtsis ning käesolevaks ajaks kuulub TEK võrgustikku üle 70 kooli üle Eesti.

Konverentsi ajakava:
www.keskkonnaveeb.ee/mis_teoksil/mis.php?uritus=709.

Allikas: Keskkonnaveeb.ee

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.