Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-05-11 07:55:11)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 23 varavastast kuritegu, sealhulgas 7 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 36. Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Tabati 8 alkoholi- ja 1 narkojoobes sõidukijuht.

Piirilt väljastati 17 sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja 2 inimest. Tuvastati 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

9. mail teatati, et Lasnamäel Katusepapi tänaval lõi seni tuvastamata mees 48-aastast meest.

Kelmused

6. mail alustati menetlust selles, et 42-aastase naisega võttis ühendus väidetav Google assistent ning teatas häkkerite võimalikust rünnakust. Seejärel paluti kannatanul erinevatel ettekäänetel ja erinevate inimeste poolt alla laadida rakendused Revolut, Western Union ja AnyDesk. Samuti paluti tal sisse logida internetipanka ning kinnitada tehingud SMART-ID abil. Kelmusega tekitatud kahju on 6337 eurot.

9. mail alustati menetlust selles, et 44-aastane mees olid saanud sõnumi, mille saatjaks oli märgitud Paysera ja sisuks oli, et avaldaja on saanud taotluse esitada oma hiljutise ülekande kohta lisateavet. Sõnumis sisaldus ka link, millele avaldaja vajutas. Hiljem selgus, et avaldajaga seotud ettevõtte Paysera pangakontolt on tehtud makse summas 1880 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Valeraha teade

Politseile laekus teade, et Tartu sularahakeskuses avastati võltsimistunnustega 20-eurone rahatäht, mis saadeti ekspertiisi.

Vargus

6. mai hommikul avastati, et Tartus Uue tänava rattahoidlast on varastatud CTM Rein jalgratas. Kahju on 360 eurot.

Piiriturvalisus

9. mail tõkestati Koidula piiripunktis riiki sisenemine kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kelmus

Politseile teatati, et 6. mail helistasid Narvas elavale 32-aastasele mehele tundmatud isikud, kes tutvustasid ennast politseinike ja hiljem panga esindajatena ning palusid avaldajal anda enda pangaandmed. Teataja sisestas Smart-ID kaudu enda PIN-koodid ja tema kontolt kanti võõrale kontole 2900 eurot.

Piiriturvalisus

9. mail kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1982. aastal sündinud Ukraina kodanikku, kelle reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged ja tal puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Isikule koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

9. mail kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1992. aastal sündinud Ukraina kodanikku, kelle reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged ja tal puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Isikule koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

9. mail kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1975. aastal sündinud Ukraina kodanikku, kelle reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged ja tal puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Isikule koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

9. mail kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1994. aastal sündinud Ukraina kodanikku, kelle reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged ja tal puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Isikule koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

9. mail kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1992. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kelle reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged ja tal puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Isikule koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

9. mail kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1985. aastal sündinud Ukraina kodanikku, kelle reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged ja tal puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Isikule koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

9. mail kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestist sisenemisel 2000. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kel puudus kehtiv viisa või elamisluba. Isikule koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
9. mail alustati menetlust selles, et Pärnus löödi 4. mail tänaval 29-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
9. mail teatati, et Raplas löödi viljakuivatis 38-aastast meest, kes sai viga. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
9. mail alustati menetlust selles, et Rapla vallas on täpselt tuvastamata ajal tungitud omaniku tahte vastaselt aknaklaaside lõhkumise teel eramajja. Esialgsetel andmetel on kahju 700 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
9. mail sai politsei teate, et Kuressaares lõi 61-aastane mees korteris tuttavat 50-aastast naist, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.