Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-04-27 06:19:54)


Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja piirivalveametis 90 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 48 varavastast kuritegu, sh 37 vargust. Lähisuhtevägivallast teatati politseid 25 korral. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti.


PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

25. aprillil teatati, et Haaberstis Paldiski maantee korteris lõi 31-aastane mees oma elukaaslast, 31-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

25. aprillil teatati, et Lasnamäel Tartu maanteel lõi 47-aastane mees 47-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargused

25. aprillil teatati, et Lasnamäel J. Koorti tänaval on lõhutud sõiduki aken ja varastatud automakk.

25. aprillil teatati, et Lasnamäel Paasiku tänaval on lõhutud sõiduki aken ja varastatud automakk. Kahju on 1000 eurot.

Kelmused

25. aprillil alustati menetlust selles, et 43-aastasele mehele helistati veebruaris väidetava ettevõtte Meteor Trade esindaja ja pakuti tulusat teenimisvõimalust kauplemisplatvormil. Selleks pidi avaldaja võimaldama juurdepääsud enda seadmetele ning alla laadima AnyDesk programmi. Mehele paigaldati ka Metrade 5 äpp ja abistati esimese sissemaksu tegemisel. Hiljem soovis avaldaja teenitud kasumit välja võtta, kuid raha ta tagasi ei saanud. Kelmusega tekitatud kahju on 8405 eurot.

25. aprillil tegi politseile avalduse 57-aastane naine, kellele helistas väidetavalt Google esindaja ja väitis, et naise telefon on ohus ning tahetakse ära kasutada temale kuuluvaid andmeid. Peale seda helistas väidetavalt ka Swedbanki esindaja, kes soovis pettureid välja selgitada ja selle tegemiseks pakkus ta naisele välja, et tema kontolt tuleb kõik raha välja võtta ja anda see pangale. Naine läkski sama päeva õhtul pangaautomaadi juurde, võttis sularaha välja ja andis selle väidetava panga turvatöötaja kätte, kes oli sinna tulnud valget värvi sõiduautoga. Hiljem selgus, et tegemist on pettusega ja tekitatud kahju on 10 000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et Kambja vallas Ülenurme aleviku kinnistult varastati tünnisauna välisahi. Kahju on 400 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Asja omavoliline kasutamine

Politseile teatas 48-aastane mees, et 25. aprillil ärandas 57-aastane mees Narva-Jõesuus Kalda tänaval asuva maja juurest tema sõiduauto Mitsubishi L200, sõitis sellega mööda linna ja põhjustas avarii. Politseinikud pidasid 57-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Kehaline väärkohtlemine
25. aprillil sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Puru teel asuvas korteris lõi 45-aastane mees tüli käigus 38-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Arvutikelmus
Politseile teatati, et 22. aprillil helistas Narvas elavale 73-aastasele naisele tundmatu isik, kes tutvustas ennast Google esindajana ja palus paigaldada enda arvutisse AnyDesk programmi ning siseneda enda pangakontole. Sisenedes enda pangakontole mõistis avaldaja, et tegemist võib olla pettusega ning blokeeris õigeaegselt enda konto.

Surnu mälestuse teotamine
23. aprillil teatati politseile, et Lüganuse vallas Kopli külas Lüganuse kalmistul asuvat Teises maailmasõjas langenute mälestusmärki on kahjustatud. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot prokuratuuri pressinõunik Kaarel Kallaselt (kaarel.kallas@prokuratuur.ee).

Piiriturvalisus
22. aprillil kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1985. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ja suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
25. aprillil sai politsei teate, et eelmise nädala jooksul varastati Haapsalus eramajast sularaha ja muid esemeid. Esialgselt hinnangul on tekitatud kahju ligi 3000 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
25. aprillil alustati kriminaalmenetlust selles, et 24. aprillil kella 5 ajal hommikul lõid Pärnus Rüütli tänaval meelelahutuskoha juures kolm seni tuvastamata meest 33-aastast meest, kes sai viga.

Looma julm kohtlemine
25. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et aprillikuus täpselt tuvastamata ajal Lääneranna vallas jättis omanik oma koera abitusse seisundisse ning ei andnud talle süüa ega juua. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Saaremaa

Surnu mälestuse teotamine
23. aprillil alustati kriminaalmenetlust selles, et Saaremaal Tehumardi külas soditi II maailmasõjas hukkunute ühishaua mälestusplaate. Täpsemad asjaolud, sealhulgas teo võimalik toimepanija on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.